Sex and the City 2: η λαμπερή περεμιέρα Νέα Υόρκη


Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα της ταινίας «Sex and the City 2» που πραγματοποιήθηκε τηΔευτέρα 24 Μαΐου στο Radio City Music Hall στη Νεα Υόρκη .
Η διάσημη γυναικεία παρέα Sarah Jessica Parker, η Kim Cattrall, η Kristin Davis και η Cynthia Nixon έδωσαν τη λάμψη τους στην πρεμιέρα τους στη Νέα Υόρκη , κλέβοντας για ακόμα μια φορά την παράσταση με τις ενδυματολογικές και ιδιαίτερες τους επιλογές.
Οι διάσημες πρωταγωνίστριες πόζαραν μαζί στους φωτογράφους ενώ δεν παρέλειψαν να βρεθούν κοντά στους θαυμαστές τους και να υπογράψουν πολλά αυτόγραφα.
Στην λαμπερή πρεμιέρα εκτός από τις σταρ της ταινίας παρευρέθηκαν και το υπόλοιπο καστ που συμμετέχει στην ταινία μεταξύ των οποίων οι Jason Lewis, John Corbett, Chris Noth, Liza Minelli, Willie Garson και Noa Mills.
Εκτός όμως από πρωταγωνιστές, συμμετέχοντας και σκηνοθέτες της ταινίας το παρόν έδωσαν και πολλοί σταρ της διεθνούς showbiz ανάμεσα στους οποίους οι Michelle Trachtenberg, Jennifer Love Hewitt, Ashanti, Jerry Seinfeld, Bo Derek, Sarah Paulson, Amanda Peet και πολλοί ακόμα διεθνείς αστέρες.
Το «Sex and the City 2» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας την Πέμπτη, 27 Μαΐου.
Για το i-live.gr Α.Κοντούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...