Χωρίς Megan Fox το Transformers 3


Πριν από αρκετούς μήνες, όταν είχε προβληθεί η δεύτερη ταινία Transformers, οι δημιουργοί είχαν δώσει περισσότερο "κινηματογραφικό χρόνο" και βαρύτητα στον ρόλο της Megan Fox, αντιλαμβανόμενοι τον πανικό που προκαλούσε το άκουσμα του ονόματος της και θέλοντας να το εκμεταλλευτούν.
Φαίνεται όμως ότι δεν ισχύει το ίδιο και για την τρίτη ταινία! Ενώ αρχικά οι φήμες ήθελαν τους παραγωγούς να απορρίπτουν ένα από τα πιο hot ονόματα στο Hollywood τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα του People η Megan Fox έρχεται όχι να τις διαψεύσει, άλλα να τις διορθώσει αποκαλύπτοντας ότι η μη συμμετοχή της στην ταινία ήταν δική της απόφαση. Ανώνυμες πηγές του περιοδικού Variety από την άλλη, αναφέρουν πως ο Michael Bay ήδη αναζητά μια άλλη ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον έρωτα του χαρακτήρα του Shia LaBeouf στο Transformers, δίνοντας ταυτόχρονα μια άλλη κατεύθυνση στο σενάριο.
Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ το καλοκαίρι του 2011, ενώ την Megan Fox θα την δούμε στο Johan Hex, που θα προβληθεί από τις 18 Ιουνίου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μαζί με τους Josh Brolin, John Malkovich και Will Arnett.
www.mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...