Shazam : τα 75 εκατ. μέλη έφτασε η δημοφιλής υπηρεσία


Το Shazam, η δημοφιλήςυπηρεσία που παρέχει τη δυνατότητα αναγνώρισης ενός μουσικού κομματιού από ένα δείγμα 30 δευτερολέπτων, ανακοίνωσε ορισμένα στατιστικά στοιχεία που αφορούν την εταιρεία.
Συγκεκριμένα, τους τελευταίους έξι μήνες το Shazam αύξησε τον αριθμό μελών του από 50 σε 75εκατομμύρια.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Andrew Fisher ανέφερε ότι αριθμός των μελών θα ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Επίσης η υπηρεσία εκτιμάται ότι έχει αναγνωρίσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο τραγούδια μέχρι σήμερα.
Το Shazam μέσα από την συνεργασία με παρόχους και κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων (iPhone, Android, Nokia), κατάφερε να κερδίσει πελάτες σε πάνω από 200 χώρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπηρεσία πέρα από την αναγνώριση του τίτλου ενός μουσικού κομματιού, δίνει την δυνατότητα της αγοράς του, της προβολής των ημερομηνιών που διεξάγουν συναυλίες οι καλλιτέχνες του κομματιού καθώς και την αγορά εισιτηρίων για αυτές.
Ακόμα υπάρχει συνεργασία με διάφορες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, έτσι ώστε οι χρήστες να μοιράζονται και να προτείνουν μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...