Jeniffer Lopez: Έβαλε φωτιά

jennifer-lopez-386.jpgΈχουν περάσει τρία ολόκληρα χρόνια από την τελευταία βράβευσή της σε μεγάλη μουσική διοργάνωση, αφού είχε επικεντρωθεί στον ρόλο της μητέρας. Στα Παγκόσμια Μουσικά Βραβεία του Μονακό, όμως, η Τζένιφερ Λόπεζ έδειξε ποια είναι η πιο καυτή σταρ της μουσικής σκηνής μ’ ένα σόου που ανέβασε τη θερμοκρασία. Πηγή έμπνευσης των τριών φορεμάτων που άλλαξε ήταν ο ζωικός κόσμος, με άφθονο λεοπάρ και τιγρέ print με την υπογραφή του μετρ του είδους Roberto Cavalli. Στη σκηνή έκανε την έναρξη του σόου με ένα ποτ πουρί από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ενώ τιμήθηκε με το βραβείο «Θρύλος για Ξεχωριστή Συμβολή στην Τέχνη», το οποίο έχουν κατά καιρούς πάρει ο Ελτον Τζον, η Μαντόνα, η Τίνα Τέρνερ, η Νταϊάνα Ρος, ο Μάικλ Τζάκσον, ο Πρινς, η Μαράια Κάρεϊ και η Σερ. Παραλαμβάνοντας το βραβείο η Λόπεζ δήλωσε ότι «σημαίνει πολλά γι' αυτήν», αλλά συμπλήρωσε πως νιώθει ότι ακόμα είναι μόνο στην αρχή αυτού που ελπίζει ότι θα είναι μια μακράς διάρκειας καριέρα.
Μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν και οι Black Eyed Peas, αλλά και η Lady Gaga, η οποία έλαμψε διά της απουσίας της παρά το γεγονός ότι πήρε πέντε βραβεία. Οσο για το συγκρότημα, εκπροσωπήθηκε από τον Will.i.am, που παρέλαβε το βραβείο για τον Καλύτερο Καλλιτέχνη R&B, το οποίο του παρέδωσαν οι αδερφές Πάρις και Νίκι Χίλτον. Μάλιστα, η βραδιά ήταν μια απολύτως οικογενειακή υπόθεση για τις Χίλτον, αφού έφτασαν με τους γονείς τους Ρικ και Κάθι και τον μικρότερο αδερφό τους Μπάρον.
Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η διοργάνωση και για τον Γάλλο DJ Ντέιβιντ Γκετά, που κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Παραγωγού και του Καλύτερου DJ παγκοσμίως, ενώ συνόδευσε με τη μουσική του στη σκηνή τούς Will.i.am και Κέλι Ρόουλαντ. Αλλοι νικητές της βραδιάς ήταν οι U2 (Καλύτεροι Ροκ Καλλιτέχνες του Κόσμου), ο τενόρος Αντρέα Μποτσέλι (Καλύτερος Κλασικός Καλλιτέχνης του Κόσμου) και η Σούζαν Μπόιλ (Καλλιτέχνης με Υψηλότερες Πωλήσεις στη Βρετανία).

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

www.espressonews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...