H Microsoft παρουσίασε τις νέες δυνατότητες του Hotmail


Tο Hotmail “Wave 4” καθώς και τα νέα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες που θα διαθέτει παρουσίασε η Microsoft.
Οι αλλαγές επικεντρώνονται σε τρεις άξονες, στην διαχείριση του μεγάλου όγκου εισερχόμενων email των χρηστών, στην ασφάλεια του λογαριασμού και στην διευκόλυνση προβολής των επισυναπτόμενων αρχείων.
Στο καινούριο Hotmail έχει προστεθεί η δυνατότητα“Active Views” με την οποία οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες και video προβάλλονται μέσα στο περιβάλλον ανάγνωσης του email.
Ειδικότερα οι φωτογραφίες μπορούν να προβληθούν και με τη μορφή παρουσίασης.
Επιπλέον κάθε email μπορεί να περιλαμβάνει φωτογραφίες με ανώτατο όριο 10 gigabytes. Η ίδια υπηρεσία δίνει την δυνατότητα προβολής και επεξεργασίας αρχείων Office.
Μερικές ακόμα σημαντικές δυνατότητες του ανανεωμένου Hotmail, θα είναι η αυτόματη διαλογή των email που έχουν μεγάλη σημασία για το χρήστη και ειδική προβολή παρουσίασής τους και η προσθήκη φίλτρων με τα οποία θα εμφανίζονται email κατά τις προτιμήσεις του χρήστη με ένα μόνο κλικ.
Ακόμα θα υπάρχει μεγαλύτερη ακρίβεια στον εντοπισμό spam  και η προβολή των mail που περιλαμβάνουν multimedia περιεχόμενο θα είναι πιο γρήγορη.
Τέλος, αλλαγές θα υπάρχουν και στον τομέα τις ασφάλειας. Η Microsoft αντικαθιστά την ερώτηση ασφαλείας με την αποστολή του κωδικού σε εναλλακτική διεύθυνση αλληλογραφίας αλλά και σε κινητό τηλέφωνο με SMS.
Επίσης, όταν η πρόσβαση πραγματοποιείται από κοινόχρηστους υπολογιστές, ο χρήστης δεν θα εισάγει τον κωδικό ασφαλείας του αλλά θα μπορεί να “ζητά” κωδικό μιας χρήσης. Στο τέλος του χρόνου, η ασφάλεια θα ενισχυθεί με full-session SSL encryption.
Οι αλλαγές στο Hotmail θα επεκτείνονται και στο τομέα της πρόσβασης μέσω κινητού τηλεφώνουαπό την υπηρεσία Push Mail, και έτσι  αρκετές από τις καινούριες δυνατότητες θα υποστηρίζονται όταν η πρόσβαση από κινητό γίνεται μέσω browser.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...