Η Christina Aguilera «Latina»...


Και μετά την ομολογουμένως ανατρεπτική για τα δεδομένα της, εντυπωσιακή και αποκαλυπτική γεύση που μας έδωσε η Christina Aguileraστο πλαίσιο της επιστροφής της, με τις φωτογραφίσεις της συνεχίζει το δυναμικό της come back.
Η γνωστή τραγουδίστρια και προσφάτως μητέρα πόζαρε λίγες μέρες πριν για το περιοδικό «Latina Magazine»με στυλ πολύ ιδιαίτερο που θυμίζει γυναίκα με χαρακτήρα ευγενικής αλήτισσας.
Το concept της φωτογράφισης πραγματοποιήθηκε πάνω σε μια μηχανή, με την Christina να ποζάρει πάνω της σε στάσεις ιδιαίτερα αισθησιακές , έχοντας ένα έντονο μακιγιάζ και την όλη εικόνα της να πλησιάζει το εκκεντρικό στυλ της Lady Gaga.
Η νέα της δουλειά, Bionic, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου.
Πρόκειται για ένα άλμπουμ που περιλαμβάνει τραγούδια τα οποία έχει γράψει η διάσημη τραγουδίστρια μαζί με τους Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre, Hill & Switch και Ladytron μεταξύ άλλων.
Το πρώτο single από το «Bionic» έχει τον τίτλο «Not Myself Tonight» με την παραγωγή να έχει αναλάβει ο Polow Da Don και το οποίο έκανε πρεμιέρα στην προσωπική ιστοσελίδα της τραγουδίστριας στις 13 Απριλίου.
Υπενθυμίζουμε πως η Christina Aguilera είναι η μοναδική καλλιτέχνης κάτω των 30 που έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Rolling Stone με τους 100 καλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών, ενώ έχει κερδίσει 5 φορές στα βραβεία Grammy.
Εκτός από την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ η Aguilera θα πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά στη ταινία «Burlesque» που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...