To «Sex and The City Nights» πάει Μύκονο


To πιο επιτυχημένο premium party επιστρέφει με καλοκαιρινή διάθεση…! Το απόλυτο θεματικό party της πόλης δίνει ραντεβού με τους λάτρεις των Life Style events  στο «νησί των ανέμων», στοBoutique hotel Kivotos Mykonos, το Σάββατο 22 Μαΐου, στις 19:00.
Η πισίνα με το minimal touch, τη νέα διακόσμηση και την απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση θα φιλοξενήσει τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του επιχειρηματικού κλάδου και των Media, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα του ξενοδοχείου που είναι σημείο αναφοράς για το νησί.
Ο χώρος θα διαμορφωθεί ανάλογα για την βραδιά του party και θα περιλαμβάνει VIP area στο εκπληκτικό ιστιοπλοϊκό σκάφος του ιδιοκτήτη και General Manager Ιάσωνα Μιχόπουλου,  ξεχωριστά live dance shows από sexy παρουσίες και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι απολαυστικές entertainment activities, που όλοι έχουν λατρέψει μέσα από τα SEX AND THE CITY NIGHTS.
Το πάρτυ θα ξεκινήσει με τις πιο hot House μουσικές επιλογές του Feel-k και θα κορυφωθεί με ένα special back to back session από την Vicky Bania και τον
Johnn b jr με πολύ διάθεση για ξεφάντωμα… until dawn.
MEGA SPONSORS:  ELITE by Stolichnaya, Diesel, SeaJets, Ilo-Ilo, Otto Car, Profin, Toyoko
SPONSORS:  Sun Lounge,  LadyBug PR, Puerto el Pecado
SUPPORTERS:  Smart Moving Media, Molliz,
I-Live.gr, Clubber.gr, Paradise Productions, Be Twins
MEDIA SPONSORS:  Down Town
Η διασκέδαση δεν σταματάει  στην πισίνα του ξενοδοχείου, αλλά συνεχίζεται για όσους επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στις εκπληκτικές suites του Kivotos Mykonos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...