Οι αδερφές Olsen σχεδίασαν ένα σακίδιο αξίας 35.000 δολαρίων

από την Αφροδίτη Γκόγκογλου 

Απορείς; Κι εγώ το ίδιο



Οι Mary- Kate και Ashley Olsen για τη νέα σειρά τσαντών του label τους, The Rowσχεδίασαν ένα σακίδιο αξίας 35.000 δολαρίων. Η fashion director του πολυκαταστήματος Barney’s, Amanda Brooks, δήλωσε στο fashionista.com: «Πιστεύω ότι αν κανείς πρόκειται να ξοδέψει 35.000 δολάρια σε μία τσάντα, αυτή είναι η τσάντα που θα έπρεπε να αγοράσει, γιατί μπορεί να κρατηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι...
ενδιαφέρουσα και όμορφη, αλλά ταυτόχρονα είναι πραγματικά κλασική- και νομίζω, ακόμα, ότι η κάτοχός της μπορεί να κρατάει ένα κομμάτι μοναδικό σε όλο τον κόσμο». Το κόκαλα του Emile Hermèsτρίζουν, έχω να πω εγώ.
Προς το παρόν, πάντως, οι μελλοντικοί κάτοχοι του σακιδίου είναι δύο, αφού ήδη δύο κομμάτια έχουν παραγγελθεί, σύμφωνα με το Style.com. Αν οι μελλοντικές κάτοχοι δεν είναι οι διάσημες δίδυμες, η συμβουλή μου είναι μία: Πάρτε μία Birkin καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...