Γκουίνεθ: Θα κάνω τα παιδιά μου εβραιόπουλα

Σοβαρές αποφάσεις πήρε η Γκουίνεθ για τα παιδιά τηςΠαίρνει πίσω ό,τι έχει πει στο παρελθόν η 38χρονη ηθοποιός σχετικά με τις θρησκείες και επιλέγει να μεγαλώσει τα παιδιά της σύμφωνα με τις αρχές του Ιουδαϊσμού.
Η Γκουίνεθ Πάλτροου με τα δύο παιδιά της, Απλ και Μόουζες σε διακοπές.
Η Γκουίνεθ Πάλτροου με τα δύο παιδιά της, Απλ και Μόουζες σε διακοπές.
"Δεν πιστεύω στη θρησκεία ως έννοια, αλλά στην πνευματικότητα του κάθε ανθρώπου", είχε υποστηρίξει παλιότερα η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow), τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η θρησκεία αποτελεί την πηγή όλων των παγκόσμιων προβλημάτων.
Η Πάλτροου μεγάλωσε με "ανάμεικτες" αρχές αφού ο πατέρας της ήταν...
Εβραίος και η μητέρα της Χριστιανή, ωστόσο, η πρόσφατη συμμετοχή της στην εκπομπή "Who Do You Think You Are?", φαίνεται ότι άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία της επί του θέματος.
Η συγκεκριμένη εκπομπή "αναλαμβάνει" έναν διάσημο κάθε φορά και ακολουθεί το γενεαλογικό του δέντρο όσο πιο πίσω στον χρόνο μπορεί.
Στην περίπτωση της Πάλτροοου, λοιπόν, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανακάλυψε με έκπληξη ότι προέρχεται από μια οικογένεια ισχυρών ραβίνων της ανατολικής Ευρώπης.
Η πληροφορία αυτή, φαίνεται πως στάθηκε αρκετή για την Πάλτροου, η οποία παρεμπιπτόντως μελετά και την Καμπάλα- να αποφασίσει να μεγαλώσει την 7χρονη κόρη της Απλ (Apple) και τον 5χρονο γιο της Μόουζες (Moses) με τις αρχές του Ιουδαϊσμού.
Ωστόσο, αναλύοντας το θέμα, ένας ειδικός στη γενεαλογία τόνισε ότι η θρησκεία "περνάει" μέσα από τη μητέρα και εφόσον η μητέρα της Γκουίνεθ είναι Χριστιανή, η ίδια δεν μπορεί ποτέ να χαρακτηριστεί απόλυτα "Εβραία", όσο και αν ακολουθήσει τις παραδόσεις της θρησκείας.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο πατέρας των παιδιών και σύζυγός της ηθοποιού, Κρις Μάρτιν (Chris Martin) προέρχεται από ένα χριστιανικό περιβάλλον αλλά δεν έχουμε πληροφορίες για τη δική του θέση στο ζήτημα.

Ζωή Κίττα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...