Google: 36% αύξηση στα κέρδη

Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών τα κέρδη και οι πωλήσεις της Google Inc. για τοβ΄ τρίμηνο του έτους οδηγώντας τον τίτλο της εταιρείας σε άλμα άνω του 10% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στη Νέα Υόρκη.
Ο κολοσσός των διαδικτυακών αναζητήσεων ανακοίνωσε για το β΄ τρίμηνο αύξηση κερδών36% στα 2,51 δισ. δολ. ή 7,68 δολ. ανά μετοχή από 1,84 δισ. δολ. ή 5,71 δολ. ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα.
Χωρίς να...
περιλαμβάνονται έκτακτα στοιχεία, η Google ανακοίνωσε κέρδη 8,74 δολ. ανά μετοχή από 6,45 δολ. ανά μετοχή το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Την ίδια στιγμή τα συνολικά έσοδα σημείωσαν άνοδο 32% και διαμορφώθηκαν σε 9,03 δισ. δολ., ενώ τα καθαρά έσοδα (χωρίς να περιλαμβάνονται έσοδα που μεταβιβάζονται σε συνεργαζόμενα sites) διαμορφώθηκαν σε 6,92 δισ. δολ. ενισχυμένα κατά 36%.
Σημειώνεται ότι οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση της Thomson Reuters τοποθετούσαν τα κέρδη της εταιρείας στα 7,85 δολ. ανά μετοχή με καθαρά έσοδα 6,55 δισ. δολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...