Κατερίνα Γκίκα: Το " τιγράκι" που ξέχασε να φορέσει στηθόδεσμο


Άλλο ένα κορίτσι που ψάχνει εναγωνίως να βρεί την δική της θέση στην διάσημη κατα τα λοιπά "χώρα" της Show Biz. Η Κατερίνα Γκίκα με τα τιγρέ μάτια...μπορεί να είναι άγνωστή στο ευρυ κοινό...όμως έχει... ήδη κατακτήσει έναν τίτλο. Αυτόν του Miss Face Model's Academy. Μη ρωτάτε περισσοτερα...Δεν το χώ...Ωστόσο αυτό που βλέπω απο τις φωτογραφίες είναι ότι το κορίτσι διαθέτει πληθώρα απο πόζες... ...Άλλωστε αν θέλεις να κάνεις καριέρα στο modelling Β κατηγορίας- λέμε τώρα-πρέπει να έχεις και νάζι και πόζα και αυτόν τον τύπο τον φωτογράφο που σε πρήζει για να σε βγάλει φωτό και καλά παπαράτσι στην παραλία...Πώς τον λένε...πώς τον λένε...Α...Ναι...Δρούγκα... Η Κατερίνα λοιπόν αποφάσισε να βγεί έξω.
Να διασκεδάσει. Να ξεσκάσει. Κι επειδή ο καυσωνας την χτύπησε στο κεφάλι, φόρεσε μέν ένα κορμάκι αλλά ξέχασε να φορέσει στηθόδεσμο...Ρε τι πάθαμε...Αλήθεια αυτή η πόζα με το πόδι πάνω πώς ονομάζεται; 

GOSSIPTV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...