Ο Kaiser μουτζουρώνει μια τσάντα Chanel

Από την Μπήλη Στεφανή

Είναι χάρτινη και είναι της Lady Gaga! 

Είναι γνωστό ότι ο  Κarl Lagerfeld είναι ένας αεικίνητος δημιουργός, ο οποίος δεν αποχωρίζεται ποτέ και πουθενά τα μολύβια του. Αυτή τη φορά, άφησε το διάσημο αποτύπωμά του κάνοντας ένα πρόχειρο σχέδιο πάνω στην shopping bag του οίκου Chanel, την οποία παρέλαβε η Lady Gaga. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Όταν η εκκεντρική τραγουδίστρια παρήγγειλε κάτι από την boutique της Chanel στο Παρίσι την περίμενε μια έκπληξη όταν της παρέδωσαν την χαρακτηριστική λευκή χάρτινη τσάντα με το περιεχόμενο που είχε δώσει στην παραγγελία της (τι ήταν αυτό, δεν γνωρίζουμε).
O Lagerfeld είχε σκιτσάρει πάνω της τη διάσημη φυσιογνωμία του μαζί και της Lady Gaga. Η σταρ ενθουσιασμένη όταν παρέλαβε την τσάντα, δεν παρέλειψε  να γράψει στο Twitter ενημερώνοντας τα μικρά τερατάκια της και τον υπόλοιπο απλό κόσμο:  «Αγαπητέ Karl Lagerfeld, η καλοσύνη  και η γενναιοδωρία σου, ξεπερνούν το μαγικό. Θα την κρατήσω  για πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...