H Britney Spears παρενόχλησε σεξουαλικά τον σωματοφύλακα της;


H Britney Spears παρενόχλησε σεξουαλικά τον σωματοφύλακα της;
Ο Fernando Flores, που εργάστηκε προσωρινά ως σωματοφύλακας της Britney Spears, κατήγγειλε την διάσημη τραγουδίστρια, ότι κυκλοφορούσε γυμνή στο σπίτι της και έχοντας καταναλώσει ναρκωτικά, προσπαθούσε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.
Ο Fernando Flores, που εργάστηκε προσωρινά ως σωματοφύλακας της Britney Spears, κατήγγειλε την διάσημη τραγουδίστρια, ότι...
κυκλοφορούσε γυμνή στο σπίτι της και έχοντας καταναλώσει ναρκωτικά, προσπαθούσε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.
Η υπόθεση έφτασε πλέον μέχρι το δικαστήριο του Los Angeles, όπου σύμφωνα με δικαστικά αρχεία που διέρρευσαν πρόσφατα, ο Flores ισχυρίστηκε ξανά ότι η Britney κυκλοφορούσε γυμνή στο σπίτι καιπροσπαθούσε να τον πείσει να κάνουν έρωτα, έχοντας καταναλώσει ναρκωτικά. 
Επίσης η νομική υπεράσπιση του σωματοφύλακα-που έχει ζητήσει αποζημίωση 6,2 εκατομμυρίων δολαρίων- αναφέρθηκε και στην σωματική υγιεινή της Britney Spears, λέγοντας ότι συχνά η 30χρονη τραγουδίστρια έπεφτε στο μπάνιο, απέφευγε να βουρτσίζει τα δόντια της για πολλές μέρες και σκάλιζε διαρκώς την μύτη της.
Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το πρόβλημα:"Συχνά ζητούσε από το υπηρετικό προσωπικό να την αποκαλεί Jennifer ή Queen Bee." Η υπεράσπιση της Britney Spears αρνήθηκε κάθε κατηγορία του Fernando Flores.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...