Harajuku Mini: το νέο project της Gwen Stefani

Harajuku Mini: το νέο project της Gwen Stefani από την Αφροδίτη Γκόγκογλου
Σχεδιάζει για τα Target μία σειρά παιδικών ρούχων

Η διάσημη τραγουδίστρια συνεργάζεται με το label Target για τη δημιουργία μιας σειράς ρούχων εμπνευσμένης από τα αγαπημένα της ιαπωνικά animation, Harajuku, ειδικά για μωρά και παιδιά. Η σειρά θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο στα καταστήματα Target, αλλά και στο site της εταιρείας, και θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ, καθώς και μία παιδική κολόνια.

«Η σειρά Harajuku Mini είναι ένα...
όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», είπε η Stefani στο WWD. «Πάντα ήθελα να κάνω μία cool σειρά για παιδιά, εμπνευσμένη από τα υπέρ- χαριτωμένα παιδικά ρούχα που βρίσκεις στην Ιαπωνία. Η ιδέα πίσω από τη σειρά είναι τα παιδιά να είναι δημιουργικά, να εκφράζουν την μοναδικότητά τους και να περνάνε καλά ενώ ντύνονται. Η Target μου έδωσε την ελευθερία να σχεδιάσω παιδικά ρούχα διαφορετικά από αυτά που βλέπουμε συνήθως, με πολύ καλή ποιότητα, σημασία στη λεπτομέρεια και, κυρίως, καταπληκτικές τιμές». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τιμές θα κυμαίνονται από 3.99 έως 29.99 δολάρια.

«Η Gwen έχει μία δημιουργική δύναμη και η ικανότητά της να δημιουργεί ευχάριστη, δημιουργική μόδα την κάνει ιδανική συνεργάτη για τα Target», είπε η αντιπρόεδρος των αξεσουάρ της Target, Trish Adams.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...