Kανόνες που βοηθούν να εκτιμούμε σωστά το κρασί που επιλλέγουμε για να συνοδέψουμε το γεύμα μας:

  • Τα λευκά κρασιά σερβίρονται πριν από τα κόκκινα
  • Τα ελαφριά κρασιά σερβίρονται πριν από αυτά που είναι πιο μεστά
  • Τα κρασιά που σερβίρονται δροσερά πριν από εκείνα που σερβίρονται σε θερμοκρασία δωματίου 
  • Τα ξηρά κρασιά σερβίρονται πριν τα γλυκά κρασιά
  • Τα νεαρά κρασιά σερβίρονται πριν τα παλαιωμένα
  • Η σαμπάνια πίνεται καλύτερα στην αρχή του γεύματοςwwow.fra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...