Ασφάλιστρα 17.000 λιρών!

Ο μαθητευόμενος οδηγός James Hayes που κλείνει τα 17 του χρόνια την επόμενη βδομάδα πρέπει να δουλέψει σκληρά όλο το καλοκαίρι για να πληρώσει τα τσουχτερά ασφάλιστρα του αυτοκινήτου του αφού καλείται να πληρώσει 17.000 λίρες για το μόλις 2.000 λιρών Corsa του!Η περίπτωσή του αντανακλά το γεγονός ότι οι ασφαλιστές χρησιμοποιούν όλο και περισσότερα απαγορευτικά ασφάλιστρα σαν όπλο για να αντιμετωπίσουν τους νεαρούς οδηγούς που συχνά είναι απρόσεκτοι και εμπλέκονται σε ατυχήματα θέτοντας τη ζωή τόσο των ίδιων όσο και των άλλων σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την Brake οργανισμό σχετικά με τη οδική ασφάλεια στη Βρετανία, οι άνδρες ηλικίας 17-20 ετών τείνουν κατά 10 φορές περισσότερο να σκοτωθούν ή να τραυματιστούν σοβαρά σε αυτοκινητιστικό, ενώ ένας στους πέντε νέους οδηγούς τρακάρει μέσα σε έξι μήνες από τότε που θα αρχίσει να οδηγεί.

Μάλιστα η αδυναμία των ασφαλιστικών εταιρειών να προσφέρουν λογικές τιμές οφείλεται στην έξαρση των ανασφάλιστων αυτοκινήτων μιας και οι νεαροί οδηγοί αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος.

πηγή : [link]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...