Πουλάει το παιδί της για τα ιατρικά έξοδα του συζύγου της

Πουλάει το παιδί της για τα ιατρικά έξοδα του συζύγου της
Μια μητέρα στην Ινδία βρίσκεται μπροστά σε ένα από τα πιο δραματικά διλήμματα της ζωής της. Η πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της, την έχουν φέρει αντιμέτωπη με το σοβαρό ενδεχόμενο να πουλήσει το έξι μηνών παιδί της, προκειμένου να καλύψει τα έξοδα για την ιατρική περίθαλψη του ανάπηρου συζύγου της.

Ο τελευταίος είδε τους γιατρούς να του ακρωτηριάζουν και τα δύο πόδια, για να του σώσουν τη ζωή, αλλά η περιπέτειά του δεν έχει τελειώσει και πρέπει να γίνουν και άλλες επεμβάσεις, αλλά και να του χορηγούνται ακριβά φάρμακα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έτσι, η ίδια η μητέρα του παιδιού, λέει ότι πλέον δεν έχει άλλα χρήματα για να πληρώσει το νοσοκομείο και πως πήρε την απόφαση να πουλήσει το παιδί της για να τα καταφέρει. Πλέον, αν οι ανθρωπιστικές οργανώσεις ή κάποιος άλλος δεν αναλάβει τα έξοδα για τον σύζυγό της, θα πουλήσει το παιδί της σε όποιον ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει.
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...