Google Chrome : Νέα έκδοση κάθε ενάμιση μήνα

Η Google αποφάσισε να θέσει σε ισχύ ένα νέο χρονοδιάγραμμα για τον Chrome, παρουσιάζοντας μια νέα έκδοση του γνωστού browser κάθε έξι εβδομάδες.
Σε περίπτωση που ο σχεδιασμός υλοποιηθεί άμεσα, μέχρι το τέλος του 2010 ο Chrome θα έχει φτάσει στην έκδοση 9, ενώ αυτή την στιγμή βρίσκεται μόλις στην έκδοση 5.
Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε μέσω του Chromium Blog ο program manager της εταιρείας, Anthony Laforge.
Ο Laforge εξηγεί ότι υπάρχουν υπάρχουν τρεις λόγοι που οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση.
Πρώτον, με το ταχύτερο χρονοδιάγραμμα η Google θέλει να προσφέρει στο κοινό τα νέα χαρακτηριστικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Δεύτερον, το αυστηρό πλάνο συνεπάγεται καλύτερη διαχείριση και η ηγετική ομάδα θα είναι σε θέση να κάνει σωστό προγραμματισμό.
Τρίτον, με αυτό τον τρόπο θα μειωθούν τα επίπεδα άγχους των developers.
Η Google αναφέρει ότι σε κάθε έκδοση θα ενσωματώνονται τα χαρακτηριστικά που είναι έτοιμα και αν κάποια δεν προλάβουν να μπουν, θα ενσωματώνονται στην επόμενη.
Ο Laforge ,μάλιστα, έφερε το παράδειγμα του τρένου.
Όταν έρθει το τρένο, παραλαμβάνει όσους επιβάτες είναι στο σταθμό. Αν κάποιος χάσει το τρένο, η ζημιά είναι αμελητέα, γιατί σε ελάχιστα λεπτά έχει έρθει το επόμενο.
Newslink

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...