Ο γάμος της κόρης των Κλίντον και ο ακάλεστος Ομπάμα!

Ο γάμος της κόρης των Κλίντον και ο ακάλεστος Ομπάμα!
Στους ρυθμούς των... Κλίντον ζουν οι ΗΠΑ, καθώς η κόρη του πρώην προέδρου και της υπουργού Εξωτερικών παντρεύεται σήμερα τον εκλεκτό της καρδιάς της! Το υπέρογκο κόστος, η άκρα μυστικότητα για τις λεπτομέρειες και οι «λαμπεροί» προσκεκλημένοι έχουν προκαλέσει φρενίτιδα τόσο στα ΜΜΕ, όσο και στον κόσμο.
Ο γάμος της Τσέλσι Κλίντον και του τραπεζίτη αγαπημένου της, Μαρκ Μεζβίνσκι, θα γίνει σε μια μικρή κωμόπολη έξω από την Νέα Υόρκη, το Ρίνενμπεκ, στις όχθες του ποταμού Χάντσον.
Η κατά τα άλλα ήσυχη κωμόπολη έχει μετατραπεί σε απόρθητο φρούριο αλλά και τόπο... λαοσύναξης! Μέχρι και απαγόρευση πτήσεων έχει επιβληθεί πάνω από τον ποταμό, προκειμένου να μην πάθει το παραμικρό η κορούλα του πρώην προέδρου και της υπουργού.
Αν και οι λεπτομέρειες της τελετής κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό, οι πληροφορίες ανεβάζουν το κόστος του γάμου στα 5 εκατομμύρια δολάρια! Όπως λέγεται,  το νυφικό θα κοστίσει γύρω στα 20.000 δολάρια, το κέτερινγκ 750.000 δολάρια και τα ποτά 30.000 δολάρια, ενώ 250.000 δολάρια θα κοστίσουν τα λουλούδια και 20.000 δολάρια η γαμήλια τούρτα!
Μέχρι και... λεκάνες τουαλέτας άλλαξαν στην έπαυλη όπου θα παντρεύει το ζευγάρι, καθώς Τσέλσι και Μαρκ ήθελαν πορσελάνινες που στοίχησαν 15.000 ευρώ.
«Θα είναι ό,τι πιο κοντινό θα δει η Αμερική σε βασιλικό γάμο», γράφουν οι αμερικανικές εφημερίδες, ενώ όλα τα ΜΜΕ προσπαθούν να απαντήσουν τα... υπαρξιακά ερωτήματα του στυλ «θα δακρύσει ο Μπιλ Κλίντον;», «πόση ώρα θα στήσει η νύφη τον γαμπρό» κτλ.
Ο γάμος της χρονιάς θα έχει «άρωμα» Hollywood, καθώς μεταξύ των περίπου 500 καλεσμένων είναι η Όπρα Γοιυίνφρεϊ, η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.
Καλεσμένος δεν είναι ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έκανε και παράπονα: «η Τσέλσι δεν με κάλεσε στον γάμο», είπε σε συνέντευξή του σε «πρωινάδικο» του καναλιού ABC. Οι κακές γλώσσες, πάντως, λένε πως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν προσκλήθηκε για να μην... κλέψει την παράσταση από την νύφη!
Πάντως, οι «κακεντρεχείς» λένε πως όλη αυτή η μυστικοπάθεια αλλά και η προβολή της νύφης δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον... προπομπό για την ανάμειξή της στην πολιτική, στα χνάρια του μπαμπά και της μαμάς.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...