Άντρας ζει παρέα με 40 δηλητηριώδη φίδια

Ένας ξυλουργός από το Sussex προσπαθεί να σπάσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Αυτό της μακρότερης συμβίωσης με δηλητηριώδη φίδιά. Ο φιδόφιλος David Jones 44 ετών έχει δημιουργήσει για αυτό τον σκοπό ένα δωμάτιο στη Νότια Αφρική με όλα τα απαραίτητα περιβαλλομένου μιας κουζίνας , ενός κρεβατιού, μπάνιο αλλά και μερικές δεκάδες φίδια.
Ο στόχος του είναι να περάσει τέσσερις μήνες στο δωμάτιο σε μια προσπάθεια του να σπάσει το ρεκόρ συμβίωσης με φίδια που μέχρι στιγμής είναι οι 113 μέρες . Ο προηγούμενος που προσπάθησε να καταρρίψει το ρεκόρ πέρυσι εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από δαγκώματα από μια κόμπρα και μια οχιά.
Ο David αυτή τη στιγμή ζεί παρέα με 24 θανατηφόρα φίδια από την Αφρική, 3 κόμπρες , 9 boomslangs, 2 πράσινα mampas και 2 μαύρα mampas.
Μιλώντας για τους κινδύνους που επιφυλάσσει αυτή του η απόπειρα ο επίδοξος ξυλουργός δήλωσε « Μια κόμπρα προσπάθησε να με δαγκώσει τις προάλλες ενώ έφτιαχνα ένα φλιτζάνι τσάι »
Τι άλλο μπορούμε να πούμε. Καλή συνέχεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...