«Βόμβα» Νεστέροβιτς στον Ολυμπιακό!




















Και το όνομα αυτού, Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς! Ο Σλοβένος σέντερ είναι οεκλεκτός του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την ενίσχυση της ερυθρόλευκης φροντ λάιν.
Ο «Ντούντα» κατέληξε στην περίπτωση του 34χρονου με πλούσια θητεία στο ΝΒΑ, σέντερ και η διοίκηση με αστραπιαίες κινήσεις, ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη. Ο Νεστέροβιτς, ο οποίος διαθέτει ελληνικό διαβατήριο,  ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ σε ηλικία μόλις 17 ετών!
Στο ΝΒΑ αγωνίζεται από το 1998. Αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη Μινεσότα, με κορυφαία σεζόν το 2002-03, όταν και είχε 11,1 πόντους και 6,5 ριμπάουντ, για να πάρει μεταγραφή για τους Σπερς (2003-06), όπου κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε τις σεζόν 2006-08 στο Τορόντο, πήγε στη συνέχεια μία σεζόν στην Ιντιάνα και πέρυσι επέστρεψε στους Ράπτορς, όπου σε 48 αγώνες είχε 3,9 πόντους και 2,1 ριμπάουντ.
Αναφορικά με την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, ήταν εκ των κορυφαίων στην κατάκτηση της 6ης θέσης το 2005 στο Βελιγράδι, μετρώντας 16 πόντους και 7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
Τη θέση του στο ρόστερ των Ράπτορς, πήρε ο μέχρι πρότινος μεταγραφικός στόχος των «ερυθρολεύκων», Ντέιβιντ Άντερσεν. Ο παίκτης διαθέτει ακριβώς τα στοιχεία που ο «σοφός» θέλει από τον παίκτη που θα αποκτηθεί σε αυτή τη θέση, ώστε να ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού που θα υιοθετήσει η ομάδα που «χτίζει».
Ο Νεστέροβιτς θα είναι η τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά τους Σπανούλη και Νίλσεν.
Newslink

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...