Το Google έχει $30 δις ζεστά!

Google ProfitsΜόλις μάθαμε ότι η περιουσία του αγαπημένου μας Google έφτασε τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια!
Το Google ανακοίνωσε αποτελέσματα 2ου τριμήνου με 24% αύξηση κερδών σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά,  δηλαδή $6,82 δις περισσότερα.
Αναλυτικότερα τα ιδιόκτητα websites του πρόσθεσαν $4,5 δις και το ίδιο το Google $2.06 δις. Το 74% των κερδών προήλθε από τις γνωστές πια σε όλους , διαφημίσεις Google Adsense.
Σήμερα λοιπόν, σε μία εποχή όπου παγκοσμίως οι εκδόσεις και ο τύπος σβήνουν, η τηλεόραση συρρικνώνετε και το ραδιόφωνο ακούγετε μόνο στο αυτοκίνητο … το μέσο που λέγεται Google και  οι συνεργάτες του με μηδενικούς δανεισμούς μπορούν να συγκριθούν σε πλούτο μόνο με διάφορες χώρες της υφηλίου. Να μην ξεχνάμε επίσης ότι το περιβάλλον εργασίας των στελεχών της Google απλά είναι μυθικό συγκριτικά με οποιαδήποτε εταιρεία στον κόσμο.
Έχοντας στο μυαλό μας ότι 2 παιδιά πριν από 13 χρόνια κατάφεραν να κάνουν την αναζήτηση στο ίντερνετ συνώνυμο του ονόματος της εταιρείας τους, σήμερα απλά παρακολουθούμε έκθαμβοι τα επόμενα βήματα τους.  Το Google είναι πια ένας κολοσσός που ταΐζει χιλιάδες στόματα εργαζομένων σε αυτό, ιδιοκτήτες ισότοπων και bloggers. Διαχειρίζεται το μέλλον χιλιάδων ηλεκτρονικών μέσων και καταστημάτων και η επιρροή του στην παγκόσμια διακυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο.
Το μόνο που μένει είναι να δούμε μπροστά στο μέλλον και να ελπίζουμε στην όρθη για την ανθρωπότητα χρήση της δύναμης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...