Οι Dolce & Gabbana σχεδιάζουν για τους παίκτες της Chelsea

Οι Dolce & Gabbana πρόκειται να ντύσουν την Chelsea … όχι την Clinton, αλλά τη βρετανική ομάδα ποδοσφαίρου, υπογράφοντας μάλιστα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Οι διάσημοι μόδιστροι αναμένεται να σχεδιάσουν τις επίσημες στολές των παιχτών της Chelsea. Ο οίκος, επίσης, θα δημιουργήσει τη σειρά Dolce & Gabbana Lounge, στο West Stand στο Stamford Bridge, αλλά και θα δόση μια νέα πνοή στην επίσημη εμφάνιση του club.
Κρατώντας το μπλε ως σήμα κατατεθέν την ομάδας, οι σχεδιαστές δημιούργησαν δύο στολές για τους παίκτες, με την πρώτη να περιλαμβάνει ένα κοστούμι αποτελούμενο από τρία κομμάτια, με κεντημένο το λογότυπο και τη δεύτερη να αποτελείται από ένα τζην παντελόνι που φοριέται με λευκό πουκάμισο και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Και οι δύο εμφανίσεις θα ολοκληρώνονται με ένα παλτό σε στενή γραμμή από μαύρο μαλλί.
Ο προπονητής Carlo Ancelotti και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας, θα ντυθεί επίσης από τον οίκο, με δίκουμπα κοστούμια, μπλε πουκάμισα, μάλλινες φόρμες και ψηλοτάκουνα παπούτσια για τις γυναίκες.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο δίδυμο ασχολείται με τον …αθλητισμό, καθώς στο παρελθόν έχουν σχεδιάσει τις στολές για την ομάδα της Milan για το Mundial του 2006.
Newslink

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...