"Μαμά, δεν έχω αριστερό χέρι. Αντίο"

"Μαμά, δεν έχω αριστερό χέρι. Αντίο"
«Μαμά, δεν έχω αριστερό χέρι. Αντίο». Αυτό το σιβυλλικό αλλά αρκούντως τροµακτικό µήνυµα άφησε στον τηλεφωνητή της µητέρας του ένας 18χρονος από τη Φλόριντα, ο Τίµοθι Ντιλάνο. Εκείνο που «ξέχασε» να της πει, ήταν πως το χέρι του το είχε µόλις κόψει ένας αλιγάτορας... Νωρίς το πρωί της Κυριακής, ο Τίµοθι κολυµπούσε σε ένα κανάλι κοντά στη Νάπολι της Φλόριντα όταν ξαφνικά ένιωσε έναν φριχτό πόνο στο αριστερό του χέρι: ένας αλιγάτορας µήκους τριών µέτρων επιχειρούσε να τον παρασύρει στον βυθό.

Ενστικτωδώς, ο Τίµοθι άρχισε να τον γρονθοκοπά µε το δεξί του χέρι, ο αλιγάτορας χαλάρωσε τα σαγόνια του και ο νεαρός κατάφερε να ξεφύγει. Φίλοι τον βοήθησαν να βγει από το νερό και τον έβαλαν σε ένα φορτηγό, από όπου ο Τίµοθι κάλεσε το (αντίστοιχο) 166 και τη µητέρα του. Οι Αρχές εντόπισαν τον αλιγάτορα, τον σκότωσαν και βρήκαν στο στοµάχι του το χέρι του νεαρού – που όµως κρίθηκε από τους γιατρούς ακατάλληλο για χειρουργική αποκατάσταση.

Στην Αυστραλία
Στενή επαφή µε έναν κροκόδειλο είχε και ένας 36χρονος στην πόλη Μπρουµ της Αυστραλίας. Αυτός όµως το επεδίωξε – και το πλήρωσε. Ο 36χρονος βρισκόταν σε µια παµπ και τα έπινε, τόσο που κάποια στιγµή τον πέταξαν έξω. Θεώρησε λοιπόν καλή ιδέα να πηδήξει σκαρφαλώνοντας τον φράχτη µέσα σε ένα πάρκο κροκοδείλων και να επιχειρήσει να καβαλήσει τον Φάτσο, έναν κροκόδειλο µήκους πέντε µέτρων. Ο Φάτσο τον δάγκωσε στο δεξί πόδι προκαλώντας του σοβαρά τραύµατα, έπειτα όµως τον άφησε να φύγει. «Αν ο καιρός ήταν πιο ζεστός και ο Φάτσο σε µεγαλύτερη ετοιµότητα, ο τύπος θα ήταν νεκρός», έλεγαν χθες οι υπεύθυνοι.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...