Απαράδεκτη διαμαρτυρία Ολλανδού πολιτικού


Ολλανδός εθνικιστικής πολιτικός ζητά με τον τρόπο που βλέπετε στην φωτογραφία, την έξοδο της Ελλάδας απο το Ευρώ.. Ο Γκερτ Βίλντερς μετέβη την Παρασκευή στην πρεσβεία για να επιδώσει επιστολή, με την οποία ζητούσε να εγκαταλείψει η...Ελλάδα τη ζώνη του ευρώ και να επιστρέψει στη δραχμή. Όταν δεν έγινε δεκτός στη πρεσβεία, μπροστά στο κτίριο και με φόντο ένα μεγεθυμένο παλιό χαρτονόμισμα των 1000 δραχμών, διάβασε την επιστολή του ενώπιον των μέσων ενημέρωσης. Η πρεσβεία, έχοντας ενημερωθεί για το σχέδιο του, εξέδωσε ανακοίνωση προς τα ολλανδικά ΜΜΕ, με την οποία τόνιζε ότι ο πολιτικός δεν επρόκειτο να γίνει δεκτός, διότι η ενέργειά του είναι προσβλητική και εξυπηρετεί μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα ότι: 


"Η κίνηση που έχει προεξαγγείλει ο κ.Wilders προφανώς προσβάλλει την Ελλάδα και έχει μόνο επικοινωνιακή σκοπιμότητα. Η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ολλανδία δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην όποια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων. Η ενέργεια αυτή δεν συνάδει με τις φιλικές σχέσεις των δύο λαών και τη μακρόχρονη συνεργασία των δύο χωρών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και απαξιώνει τις σκληρές προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι Έλληνες. Υπό τις συνθήκες αυτές, ο κ. Wilders δεν είναι δυνατόν να γίνει δεκτός. Η ελληνική Πρεσβεία εκφράζει για άλλη μια φορά την εκτίμησή της για την αλληλεγγύη που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα η Ολλανδία και διαβεβαιώνει την ολλανδική κοινή γνώμη ότι το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα και η προσπάθεια εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας θα πετύχουν".


Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/06/blog-post_5884.html#ixzz3qGKh4LpG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...