Απολογήθηκε αυτοπροσώπως ο Μπουρούσης

Στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης για να απολογηθεί στη διοίκηση σχετικά με τις συνομιλίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.Σ' αυτές, συνομιλεί με τον Μάκη Ψωμιάδη και αναφέρεται σε φάρμακο, δόσεις, αλλά και σε κάποιους που δεν ήθελε να δει μετά από αγώνα του Ολυμπιακού. Κατά την άφιξή του, οδιεθνής σέντερ δεν έκανε δηλώσεις, το σημαντικό ωστόσο, είναι πως προτίμησε να απολογηθεί προσωπικά και όχι μέσω...
υπομνήματος όπως συνέβη κατά το παρελθόν. Μόλις ολοκληρώθηκε η απολογία του, πάντως, και πάλι δεν θέλησε να πει κάτι συγκεκριμένο: «Θα μιλήσω άλλη στιγμή, δεν είναι ώρα τώρα».

Το contra.gr θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κι ενώ αναμένεται η ποινή του. Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως από την πλευρά της διοίκησης, στα γραφεία βρίσκεται ο μάνατζερ Χρήστος Σταυρόπουλος κι όχι οι υπό αποχώρηση ιδιοκτήτες αδερφοί Αγγελόπουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...