Ρώσικο ενδιαφέρον για Σισέ!


Στο κόλπο της απόκτησης του Τζιμπρίλ Σισέ έχουν μπει και δυο ρωσικές ομάδες, με τη μία (Ανζί) να προσφέρει στον 30χρονο άσο 3 εκ. ευρώ το χρόνο και στον Παναθηναϊκό 7 εκ. ευρώ. Αρνητικός ο Γάλλος που ψάχνει ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Το σίριαλ της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ σε ομάδα του εξωτερικού με σκοπό να ελαφρύνει το μπάτζετ της ΠΑΕ τείνει να εξελιχθεί σε σίριαλ, αφού ο Γάλλος άσος δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Λάτσιο.
Έτσι στο κόλπο της απόκτησης του έχουν μπει και άλλες ομάδες από λιγότερο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, όμως προσφέρουν στον 30χρονο επιθετικό περισσότερα χρήματα.

Δημοσιεύματα από την Ρωσία θέλουν τις Ανζί και Ζενίτ να έχουν προσεγγίσει τον Σισέ με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα, όμως ο φορ των πράσινων είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός.
Συγκεκριμένα η Ανζί προσφέρει στον Παναθηναϊκό 7 εκ. ευρώ (όσα περίπου έδωσαν και οι πράσινοι στην Μαρσέιγ για να τον αποκτήσουν) και στον ίδιο ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 3 εκ. ευρώ!

Παρόλα αυτά ο Σισέ δεν φαίνεται ζεστός στο να αποδεχθεί την προσφορά, αφού θεωρεί πως η συγκεκριμένη ομάδα δεν πληρεί της προδιαγραφές που έχει θέσει, παρότι ο ιδιοκτήτης της Ανζί είναι βαθύπλουτος.

Οι Ρώσοι ωστόσο κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον πείσουν, οπότε ίσως στο τέλος έχουμε την έκπληξη και δούμε τον Σισέ να οδεύει προς τον Βορρά.

πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...