Kourtney Kardashian: Πρωταγωνίστρια σε καυτό βίντεο;




Οι αδερφές Kardashian «ξαναχτυπούν» με νέο… hot βίντεο! Το δρόμο είχε ανοίξει στο παρελθόν η Kim με τις προσωπικές της στιγμές με τον τραγουδιστή Ray J να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο ίντερνετ.
Θα περίμενε κανείς ότι η Kourtney θα ήταν πιο προσεκτική βλέποντας την περίπτωση της αδερφή της(και όχι μόνο, πολλές είναι άλλωστε οι διάσημες που έχουν δει βίντεο ιδιωτικών τους στιγμών να βλέπουν το φως της δημοσιότητας)… Και όμως όχι!

Απ΄ότι φαίνεται η Kourtney έχει χάσει τον ύπνο της φοβούμενη ότι ήρθε η σειρά της να δει πολύ προσωπικές της στιγμές να δημοσιοποιούνται. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, στο βίντεο δεν συμμετέχει ο άντρα της, Scott Disick, αλλά κάποιος άλλος!
Η Kourtney κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει το… ρεζιλίκι… Βέβαια, με τα ριάλιτι που πρωταγωνιστεί η οικογένεια Kardashian και τις κάμερες να έχουν γίνει οι καλύτεροι τους φίλοι, δεν είναι και λίγα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας!
Πηγή: Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...