«Βόμβα» μεγατόνων…

«Βόμβα» μεγατόνων…Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα τα σενάρια που θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προσπαθεί σε συνεργασία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει έκπληξη πρώτου μεγέθους. 

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αρκεί να βρεθεί ο παίκτης που θα ταιριάζει στα πλάνα του προπονητή και θα μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. 

Πολύ ψηλά στη λίστα από το πάνω ράφι είναι το όνομα του...
Βραζιλιάνου Ντιέγκο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Βόλφσμπουργκ, ύστερα από τη διαμάχη που είχε με τον Φέλιξ Μάγκατ. Το κασέ του μέσου των «λύκων» αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ και για να πατήσει Ελλάδα θα πρέπει να δεχθεί να του γίνει μια αρκετά μεγάλη μείωση αποδοχών. Εμπόδιο για τους Πειραιώτες αποτελεί και η επιθυμία του ίδιου να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά το γεγονός ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας συμμετέχουν στους ομίλους του Champions League, σε συνδυασμό με μια καλή πρόταση, ίσως του αλλάξουν… μυαλά. 

Εκτός από τον Ντιέγκο, στα υπ’όψιν για τον παίκτη που θα κάνει το «μπαμ» είναι και οι Ντιέγκο Σόουζα, Ελάνο, Ντενίλσον, Χλεμπ, Κάλστρομ, Γιοβάνοβιτς και Αρτέτα. 

Τελειώνει του Σάντσες 

Τη συγκατάθεση εγγράφως της Βαλενσιέν περιμένουν στον Ολυμπιακό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κάρλος Σάντσες. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Κολομβιανό μέσο, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του ενόψει Κόπα Αμέρικα, ενώ αυξάνοντας την προσφορά τους στο γαλλικό σύλλογο στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ περίπου, ικανοποιούν πλέον και τις απαιτήσεις του Φρανσίς Ντεκουριέρ, ο οποίος αξίωνε περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ. 

Από την πλευρά του ο Σάντσες, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό για τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές ύψους 700.000 ευρώ. 

Και Κάταϊ… 

Μετά τον Λιούμπομιρ Φέισα και τη διαφαινόμενη απόκτηση του Κάρλος Σάντσες, ο επόμενος παίκτης που αναμένεται να ντυθεί στα ερυθρόλευκα είναι ο Αλεξάνταρ Κάταϊ. Για τον μέσο της Βοϊβοντίνα απομένουν μόνο τα διαδικαστικά, τα οποία έχει αναλάβει ο μάνατζέρ του, Φαλί Ραμαντάνι. Ο 20χρονος χαφ θα κοστίσει στους Πειραιώτες ένα ποσό λίγο πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ οι απολαβές του θα είναι 220.000 ευρώ για τέσσερα χρόνια. 

«Τα πάντα έχουν ολοκληρωθεί, ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και ο Κάταϊ θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο» τόνιζαν τα Μέσα της Σερβίας. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει θέση ξένου και για να ολοκληρωθεί του Κάταϊ θα πρέπει να αποχωρήσει ένας από τους Πάντελιτς, Λεάντρο, Βάντερσον και Σουμπίνιο, ενώ τον Αύγουστο επιστρέφει και ο Λεονάρντο. 

Αποφασίζουν για τερματοφύλακα 

Το πορτιέρο που θα αποτελέσει το βασικό δίδυμο την επόμενη αγωνιστική περίοδο μαζί με τον Φράνκο Κοστάντσο αναμένεται να κλείσουν εντός των προσεχών ημερών στον Ολυμπιακό. Φαβορί για τη θέση είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με την μετακόμισή του στου Ρέντη να οριστικοποιείται μετά από ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. ΑΝ «στραβώσει» του Έλληνα γκολκίπερ, το χρίσμα θα πάρει ο Έλντιν Γιακούποβιτς, ενώ πιθανότητες έχει και ο Σήφης Δασκαλάκης. 

Νίκος Μάρκου
http://www.sport-fm.gr/article/484389

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...