Βαδίσει προς την ελευθερία ο Ντάνκαν

Βαδίσει προς την ελευθερία ο ΝτάνκανΟ Τιμ Ντάνκαν δεν αναμένεται να κάνει χρήση του δικαιώματος του να διακόψει το συμβόλαιό του με τους Σπερς, αλλά και η ομάδα του Τέξας δεν προτίθεται να του κάνει πρόταση επέκτασης, τουλάχιστον πριν λήξει η τρέχουσα συλλογική σύμβαση στο ΝΒΑ, την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο 35χρονος ηγέτης των «σπιρουνιών» θα εισπράξει 21,2 εκατ. δολάρια για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και στη συνέχεια θα είναι...

free agent. Αυτό σημαίνει πως θα έχει τη δυνατότητα είτε να αναζητήσει άλλη ομάδα είτε να παραμείνει στους Σπερς, αλλά φυσικά με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που εισπράττει τώρα.

Φέτος, στη 14η σεζόν του στο ΝΒΑ, ο Ντάνκαν είχε με διαφορά τα χαμηλότερα νούμερα στην καριέρα του, με 13,5 πόντους, 8,9 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 1,9 τάπες κατά μέσο όρο. Στα play offs είχε 12,7 πόντους, 10,5 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 2,5 τάπες ανά αγώνα, αλλά δεν βοήθησε την ομάδα του αρκετά για να αποφύγει τον αποκλεισμό από τους Γκρίζλις.
http://www.sport-fm.gr/article/484961

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...