Η απίστευτη κατρακύλα του Χάρι Κιούελ

Ο Χάρι Κιουέλ κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ, υπήρξε μεταγραφικός στόχος πολλών ομάδων στα τελευταία έτη, και μερικών ελληνικών ως ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, σήμερα ωστόσο, βιώνει την απόλυτη κατρακύλα στην ποδοσφαιρική καριέρα του.Ο Αυστραλός ακραίος με τη σπουδαία καριέρα επιστρέφει στο πρωτάθλημα της χώρας του και πλασάρεται ως ο παίκτης που δεν πρόκειται να πάρει εγγυημένο ποσό ούτε ενός δολαρίουαπό την ομάδα που θα τον αποκτήσει. Αυτό είναι το deal που προτείνει καθώς, όπως εξήγησε ο εκπρόσωπός του, τα όποια κέρδη του θα προκύψουν από...
τα περισσότερα εισιτήρια που θα κοπούν κι από τους σπόνσορες που θα προσελκύσει η ομάδα, λόγω της παρουσίας του στο ρόστερ!

Όπως εξήγησε ο μάνατζέρ του πολλές ομάδες εντυπωσιάστηκαν από την ειλικρίνεια του. Ο Κιούελ είναι 32 ετών, αλλά έχει χτυπηθεί τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς οι οποίοι αποδείχθηκε πως τον έβγαλαν από τη σειρά του. Στη χώρα του, βέβαια, ως ένας μεγάλος ήρωας και αρχηγός της εθνικής, δουλειά θα βρει καθώς ακούστηκαν τα κλαμπς από τη Μελβούρνη, το Σίδνεϊ και το Μπρισμπέιν ως ενδιαφερόμενα.
http://contra.gr/Soccer/Australia/331134.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...