Έκανε σεξ με το γιό της λόγω εκδίκησης

Έκανε σεξ με το γιό της λόγω εκδίκησης
Σε εννέα χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μια 36χρονη από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, επειδή αποπλάνησε και τελικά συνευρέθηκε σεξουαλικά με τον 14χρονο γιο της.

Πρόκειται για την Έιμι Λουίζ Σουόρντ, η οποία, πριν από δύο χρόνια, θέλοντας να εκδικηθεί τη θετή οικογένεια του γιου της, τον οποίο είχε δώσει για υιοθεσία λίγους μήνες μετά τη γέννησή του, τον αναζήτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια τον αποπλάνησε σεξουαλικά.

Ο λόγος σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η Σουόρντ είναι ότι οι θετοί γονείς του παιδιού δεν της έστειλαν φωτογραφίες του γιου της από την ημέρα των γενεθλίων του.

«Όταν είδε το αγόρι στο Internet, κάτι την ταρακούνησε μέσα της, δεν ήταν όμως το συναίσθημα που θα ένιωθε κάθε μάνα αλλά ερωτική έλξη» δήλωσε ο δικηγόρος της 36χρονης, Μίτσελ Ριμπιτγουέρ, συμπληρώνοντας ότι η ίδια επιθυμεί να επισκεφθεί ψυχολόγο.

«Είναι πραγματικά μια τραγική υπόθεση» είπε η εισαγγελέας Τζέσικα Κούπερ, εκφράζοντας τις ανησυχίες της για το τι μπορεί να έχει «αφήσει» το γεγονός αυτό στην ψυχή του 14χρονου αγοριού.
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...