Kρήτη: Ταξίδι στη γη του μύθου και του ονείρου

Ταξίδι στη γη του μύθου και του ονείρου

Η μοίρα υπαγορεύει ότι η Κρήτη πρέπει να λαμβάνει τις εμπειρίες που απορρέουν από τη γύρω θάλασσα. Το μυστικό βρίσκεται στην δύναμη της γης που γέννησε τους ελληνικούς μύθους. Της θείας γης που λατρευόταν ως η Μεγάλη Μητέρα, αλλά ποτέ δεν υπερέβη το μέτρο και το μέγεθος του ανθρώπου.

  • An Image Slideshow

Oι επισκέπτες που αναζητούν τη μαγευτική πλευρά της Κρητικής γης θα γνωρίσουν βαθιά αισθήματα ανάμεσα στους φιλόξενους ανθρώπους που θα τους οδηγήσουν να απολαύσουν ό, τι έχει κληροδοτηθεί από την αρχαία Κρήτη και που απλόχερα προσφέρει η σύγχρονη.
Καλό ταξίδι στη γη του μύθου και του ονείρου.
Γιατί η Κρήτη?

Τουρισμός όλο το χρόνο

Εξαιρετικά προικισμένη με φυσικές ομορφιές, πολλά μνημεία και το εύκρατο κλίμα, η Κρήτη προσφέρει ευκαιρίες για τουρισμό όλο το χρόνο. Γεμάτη μοναδικές εικόνες που αλλάζουν κάθε μήνα, η κάθε εποχή του έτους εκδηλώνει μια ιδιαίτερη γοητεία.

  • An Image Slideshow

αγευτικές παραλίες του Λιβυκού και Κρητικού Πελάγους, ανέγγιχτα και υπέροχα τοπία με τα κρητικά βουνά, αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, γραφικά χωριά, σύγχρονες πόλεις που προσφέρουν ένα έντονο τρόπο ζωής, πολυτελή εστιατόρια, ήσυχες ταβέρνες, δραστηριότητες και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, πολιτιστικά φεστιβάλ όπως καθώς και υπέροχα ξενοδοχεία επιτρέπουν στον επισκέπτη να αναζητήσει σε κάθε εποχή ό, τι τον ευχαριστεί και του προσφέρουν ένα ευχάριστο διάλειμμα μακριά από την καθημερινή ρουτίνα.

Υποδομές

Η Κρήτη έχει καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στη Μεσόγειο Θάλασσα. Οι υψηλές προδιαγραφές των υποδομών διαμονής στο νησί καλύπτουν όλες τις κατηγορίες και τις απαιτήσεις των επισκεπτών.

  • An Image Slideshow

ολυτελή θέρετρα με τα κέντρα θαλασσοθεραπείας και spa, πλήρως οργανωμένα ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, ενοικιαζόμενα δωμάτια και καταλύματα αγροτουρισμού συνδυάζουν τις σύγχρονες ανέσεις και την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία.
Τελευταίως η Κρήτη εξελίσσεται σε ένα διεθνές κέντρο για συνεδριακό τουρισμό, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών ως προς τις υποδομές και την τεχνολογία.
Επισκέπτες φθάνουν στο νησί μέσω των δύο διεθνών αερολιμένων σε Ηράκλειο και Χανιά, ή με πλοίο από τα κύρια λιμάνια του Ηρακλείου, των Χανίων, του Ρεθύμνου και το Αγίου Νικολάου. Υπάρχει και ένα τρίτο μικρότερο αεροδρόμιο στη Σητεία.
Η λειτουργία πανεπιστημίων, τεχνολογικών ιδρυμάτων και των οργανισμών διεθνούς φήμης, η ύπαρξη των θερέτρων με όλες τις ανέσεις για την οργάνωση συνεδρίων, η κατάλληλη τεχνική υποστήριξη από έμπειρο προσωπικό, το όμορφο περιβάλλον και τα πολιτιστικά φεστιβάλ καθιστούν τη Κρήτη έναν ισχυρό πόλο έλξης συνεδρίων.

Εναλλακτικός Τουρισμός

Το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της Κρήτης με τον τέλειο συνδυασμό βουνού και θάλασσας συνέβαλαν στη δημιουργία υποδομών για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού με δραστηριότητες, όπως ιππασία, πεζοπορία, ορειβασία, αναρρίχηση, ελεξίπτωτο, ιστιοπλοΐα κλπ. Αθλητικές διοργανώσεις διεξάγονται τακτικά με διεθνή συμμετοχή και φήμη.

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

λεύθερες καταδύσεις στον υπέροχο βυθό οργανώνονται από ξενοδοχεία ή από αθλητικά σωματεία.Το Ευρωπαϊκό αλπικό μονοπάτι Ε4 διασχίζει το σύνολο των βουνών του νησιού και προσφέρει βαθιά συναισθήματα για τους φύσιοδίφες και τους λάτρεις της πεζοπορίας.
Για τους λάτρεις της περιπέτειας, η αναρρίχηση στις πολλές κορυφές του νησιού προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, ενώ το ποδήλατο βουνού και το αλεξίπτωτο πλαγιάς είναι σίγουρα μια πρόκληση. Ένα γήπεδο γκολφ με 18 τρύπες σε μια πανέμορφη τοποθεσία 20 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο εγγυάται στους παίκτες και τους επισκέπτες ευχάριστες στιγμές όλο το χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...