Απαράδεκτες πιέσεις από την FIFA

Δεν σέβονται ούτε πρόσωπα ούτε καταστάσεις

Απαράδεκτες πιέσεις από την FIFAΜάλλον η FIFA δεν δείχνει και πολύ σεβασμό και κατανόηση στον ανθρώπινο πόνο προτιμάει απλά να έχει τη καλύτερη δυνατή διοργάνωση. Όπως δήλωσε ο εγγονός του Νέλσον Μαντέλα δέχονται συνεχείς πιέσεις από τη FIFA ώστε να παρευρεθεί ο πρώην πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής στον σημερινό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Ο Νέλσον Μαντέλα σχεδίαζε να παραστεί στην τελετή έναρξης αλλά ένα βράδυ πριν από το τουρνουά σκοτώθηκε η δισέγγονη του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Επίσης λόγω της ηλικίας του (κλείνει τα 92 την επόμενη εβδομάδα) η υγεία του είναι πολύ ευαίσθητη και δεν έχει πολλές αντοχές.

Παρ’ ότι όμως η FIFA γνωρίζει όλα αυτά τα προβλήματα συνεχίζει να ασκεί ασφυκτικές πιέσεις στην οικογένεια ο εγγονός όμως του Μαντέλα έκανε ξεκάθαρο το ότι ο παππούς του θα παρευρεθεί στον τελικό μόνο εφόσον νοιώθει ο ίδιος καλά και του το επιτρέψουν και οι γιατροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...