YouTube : Διαγωνισμός για το «πιο δημιουργικό βίντεο του κόσμου»

To YouTube σε συνεργασία με το Μουσείο Guggenheimανακοίνωσαν έναν διαγωνισμό για το «πιο δημιουργικό βίντεο του κόσμου».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν το έργο τους έως τις 31 Ιουλίου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, τα 20 καλύτερα βίντεο θα επιλεγούν για μια έκθεση που έχει προγραμματιστεί για τις 21 Οκτωβρίου σε διάφορους χώρους του μουσείου, στο Βερολίνο, το Μπιλμπάο, τη Βενετία και τη Νέα Υόρκη.
«Το Online βίντεο ακολουθεί εκρηκτική πορεία, όχι μόνο ως μέσο, αλλά ως μορφή τέχνης», εκτιμά το YouTube (Google Group), στο επίσημο μπλόγκ του.
«Έτσι σήμερα συνεργαζόμαστε με το Μουσείο Guggenheim για να ανακαλύψουμε τα πιο δημιουργικά βίντεο στον κόσμο, και να αποκαλύψουμε τα μοναδικά ταλέντα που εργάζονται στον συνεχώς επεκτεινόμενο τομέα των ψηφιακών μέσων», αναφέρει το Youtube.
«Αναζητούμε έργα κινουμένων σχεδίων, με γραφικά με κίνηση, αφηγηματικά ή μη αφηγηματικά, ή ντοκιμαντέρ, μουσικά ή σε καλλιτεχνικές μορφές εντελώς νέες–δημιουργίες που πραγματικά θέτουν υπό αμφισβήτηση την αντίληψη που έχουμε για το τι είναι δυνατό σε βίντεο», προσθέτει το YouTube.
Τα έργα πρέπει να υποβληθούν στην ιστοσελίδα YouTube.com/play, και θα κριθούν από διεθνή επιτροπή.
Αυτή δεν είναι η πρώτη καλλιτεχνική εμπειρία του YouTube, καθώς μέσα από οντισιόν που διοργάνωσε, σχημάτισε την  Συμφωνική Ορχήστρα YouTube (YouTube Symphony Orchestra), που αποτελείται από περισσότερους από 90 επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς από 30 χώρες.
Newslink

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...