Κρίση περνά η σχέση του πρίγκιπα Χάρι!

Ανάστατοι είναι εκεί στο Μπάνκινχαμ, αφού ο πρίγκιπας Χάρι είναι πολύ στενοχωρημένος. Φήμες θέλουν τη σχέση του με την Τσέλσι Ντέιβι να περνά κρίση, μετά από την εξομολόγησή της ότι θέλει να επιστρέψει στην Αφρική και στην οικογένειά της.

Η Τσέλσι πήγε στη Βρετανία πριν από δύο χρόνια από τη Ζιμπάμπουε όπου έμενε για να είναι κοντά με τον καλό της και να δώσει μια ευκαιρία στην σχέση τoυς.

Παρά το γεγονός όμως ότι απόκτησε αρκετούς φίλους στο πανεπιστήμιο και έγινε δεκτή και από μια πολύ γνωστή δικηγορική εταιρεία για να κάνει την πρακτική της ως δικηγόρος, η νοσταλγία για την πατρίδα της φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλη.

Κύκλοι των ανακτόρων λένε ότι παρά το γεγονός ότι οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, αυτή η νοσταλγία της Τσέλσι έχει δημιουργήσει προβληματάκια στη σχέση τους.

Αυτή τη στιγμή πάντως ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται στη Ν. Αφρική, για να παρακολουθήσει τους αγώνες της Αγγλίας στο Μουντιάλ. Όταν επιστρέψει οι δυο τους θα συζητήσουν τι θα κάνουν με τη σχέση τους.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...