Megan Fox: αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της για δεύτερη φορά

Τον σύντροφο της αρραβωνιάστηκε για δεύτερη φορά σύμφωνα με δημοσιεύματα η διάσημη ηθοποιός Megan Fox.
Η Megan Fox και ο Brian Austin Green , αρραβωνιάστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια ρομαντικών διακοπών τους στη Χαβάη.
Την πρόταση την έκανε για δεύτερη φορά ο Brian Austin Green με την μελαχρινή καλλονή να πει το ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, παρόλο που ο πρώτος τους αρραβώνας είχε λήξει άδοξα τον Φεβρουάριο του 2009.
Ωστόσο η Megan λίγες μέρες αργότερα είχε εκδηλώσει την αγάπη και τον θαυμασμό της για έναν άλλο άντρα, για τον οποίο έκανε και τατουάζ, και δεν είναι άλλος από τον Mickey Rourke , με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στην ταινία «Passion Play».
Αδιαμφισβήτητα λοιπόν η Megan είναι μια επιτυχημένη και όμορφη ηθοποιός, με ένα μικρό ελάττωμα…, σύμφωνα με όσα η ίδια έχει δηλώσει αναγκάζει κάθε σύντροφό της να κάνει τουλάχιστον ένα τατουάζ με το όνομα ή το πρόσωπό της στο σώμα του, ενώ η ίδια έχει ήδη 8 τατουάζ, 8 διαφορετικών συντρόφων της!!
Υπενθυμίζουμε πως η Megan Fox και ο Brian Austin Green είναι μαζί από το 2004.
Newslink

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...