Παραμυθένιος γάμος για την πριγκίπισσα της Σουηδίας… με γυμναστή

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε η πριγκίπισσα της Σουηδίας Βικτόρια με τον αγαπημένο της γυμναστή στο επάγγελμα, την Παρασκευή 19 Ιουνίου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Βικτόρια έλαμπε μέσα στο δαντελένιο νυφικό της, με την εικόνα του ζευγαριού μέσα στη βασιλική άμαξα να κάνει το γύρο της πόλης αλλά και το γύρο του κόσμου.
Οι νεόνυμφοι έκαναν το γύρο της πόλης με την ίδια βασιλική άμαξα που είχαν χρησιμοποιήσει στο γάμος τους 34 χρόνια πριν, οι γονείς της Βικτόριας, ο βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ’ Γουσταύος και η βασίλισσα Σίλβια.
Η παραμυθένια τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία εκατοντάδων εκπροσώπων βασιλικών οίκων της Ευρώπης, ανάμεσα  στους οποίους οι βασιλικές οικογένειες της Νορβηγίας και της Δανίας , η βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας και ο πρίγκιπας Αλβέρος του Μονακό.
Σημειώνεται πως αυτός ήταν ο πρώτος βασιλικός γάμος στη Σουηδία από το 1976, με τον άντρα και ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, Ντάνιελ να ονομάζεται πια πρίγκιπας Ντάνιελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...