Μαδέρα, εναλλακτικά όμορφη

ΜΑΔΕΡΑ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΗ
Επισκεφθείτε τα περίφημα καταστήματα χειροτεχνίας και παραδοθείτε στους ήχους και τις ευωδιές του περίφημου Βοτανικού Κήπου. Χαζέψτε τα κρουαζιερόπλοια και τα yachts που καταφθάνουν από διάφορα λιμάνια, βρίσκοντας καταφύγιο στη Funchal, ή αράξτε σε κάποιον από τους πολλούς κήπους της πόλης με τα εξωτικά λουλούδια και τα φοινικόδεντρα που την αγκαλιάζουν, χαρίζοντάς της ένα μόνιμο άρωμα άνοιξης! Κλείστε τη μέρα σας με μια βαρκάδα στα βαθυγάλανα νερά του Ατλαντικού και απολαύστε ένα από τα πιο σαγηνευτικά ηλιοβασιλέματα της ζωής σας...
Στην πόλη Vila Baleira, κάντε ένα νοητό ταξίδι στο χρόνο μέσα από το μουσείο που στεγάζεται στο αγροτόσπιτο, όπου κάποτε έζησε ο Χριστόφορος Κολόμβος. Τα στενά σοκάκια της γραφικής κωμόπολης και τα cult μπαράκια της προσφέρονται για τις βραδινές σας βόλτες, παρέχοντας πολλές επιλογές διασκέδασης. Στους ρομαντικούς προτείνουμε ανεπιφύλακτα έναν περίπατο παραλιακά υπό το φως των αστεριών προς την Ponta da Caleta.
Μη φύγετε από το νησί, αν δεν έχετε επισκεφθεί τον περίφημο ζωολογικό κήπο της Quinta das Palmeiras, μία όαση πρασίνου.
Μην αφήσετε, λοιπόν, καμία γωνιά ανεξερεύνητη. Ρουφήξτε κάθε εικόνα και γίνετε μάρτυρες αυτής της άσπιλης ακόμη φυσικής ομορφιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...