Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Heidi Klum στο Instagram

Η γερμανίδα σταρ ποζάρει και μας αποκαλύπτει περισσότερα σημεία του ηλιοκαμένου σώματός της.

1
2
3
4
Instagram 4 Ιουλίου 2013: " Χαρούμενη 4ή Ιουλίου σε όλους σας".

Η Heidi Klum τολμάει. Η φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram το Σάββατο στις 20 Ιουλίου ποζάρει topless αγκαλιάζοντας το φοίνικα και καλύπτοντας το στήθος της, θεωρήθηκε στην Αμερική για άλλη μία φορά πολύ τολμηρή για τη μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Η φωτογραφία συνοδευόταν από τη φράση, "τελευταία ημέρα στον παράδεισο, αγαπώ τα νησιά Bora Bora!! ". Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς πριν από μερικές ημέρες στις 16 και στις 7 Ιουλίου, είχε ξαναποστάρει τo ηλιοκαμένo της σώμα.

Αυτή η ακομπλεξάριστη αποκάλυψη δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η όμορφη Γερμανίδα και πρώην μοντέλο είχε μιλήσει ανοιχτά για τη χαλαρή στάση της οικογένειάς της απέναντι στο γυμνό, σε μία συνέντευξη το 2010 για το περιοδικό Taller.

Χαρακτηριστικά ανέφερε "Οι γονείς μου είναι ακόμη γυμνοί". "Εννοώ δεν είμαστε σαν τους χίπις να κυκλοφορούμε γυμνοί, αλλά εάν τύχει να αλλάζουν στο χώρο τους ή ένας από τους δύο βγει από το ντους ενώ κάποιος είναι τριγύρω, δεν αντιδρούν υστερικά όπως Παναγία μου! Κλείσε την πόρτα".

Η Klum, μητέρα της εννιάχρονης Leni, του εφτάχρονου Henry, του εξάχρονου Johan και της τρίχρονης Lou, επιστρέφει σύντομα στη δουλειά. Η πρεμιέρα της 12ης σεζόν του Project Runway, βγήκε στον αέρα την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...