Η μεγάλη έξοδος του βασιλικού μωρού - Δείτε το

Μέσα σε πανζουρλισμό και απίστευτες εκδηλώσεις λατρείας έκανε την εμφάνισή του στις 21.13 το βράδυ, ώρα Ελλάδος, το βασιλικό μωρό.
Οι ευτυχείς γονείς, Κέιτ Μίντλεντον και πρίγκιπας Ουίλιαμ, δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους που έγιναν γονείς και δεν σταματούσαν να χαμογελούν στον κόσμο που περίμενε καρτερικά την εμφάνισή τους έξω από την πτέρυγα «Lindo» στο μαιευτήριο «St Mary». Μόλις το ζευγάρι βγήκε από το κτήριο τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά και το πλήθος άρχισε να φωνάζει και να σφυρίζει επιδοκιμαστικά.

Η Κέιτ Μίντλεντον είχε αγκαλιά το μωρό, ενώ λίγο αργότερα το πήρε ο ευτυχής πατέρας, ο οποίος όλο καμάρι δήλωσε πως «είναι αρκετά βαρύ και μεγάλο».

«Είναι πολύ συγκινητικό. Κάθε γονιός θα μάθει πως είναι το συναίσθημα», τόνισε συγκινημένη η Κέιτ.

Ήταν η πρώτη φορά μετά από 26 ώρες που το βασιλικό ζευγάρι βγαίνει έξω από το μαιευτήριο, όπου είχε μπει τη Δευτέρα προκειμένου να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Μετά τις πρώτες δηλώσεις οι ευτυχείς γονείς μπήκαν εκ νέου μέσα στο μαιευτήριο, όπου λίγο αργότερα αποχώρησαν οριστικά, προκειμένου να επιβιβαστούν σ' ένα πολυτελές μαύρο τζιπ που τους περίμενε απ' έξω. Το πορτ - μπεμπέ με το μωρό κρατούσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος και το τοποθέτησε με προσοχή στο πίσω μέρος του οχήματος, πριν καθήσει στη θέση του συνοδηγού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...