Είδη γάτας!

Είδη γάτας!
Σε παλιότερη μου ανάρτηση ειχα αναφερθεί στα είδη των γάτων και είχα υποσχεθεί πως θα επανέλθω με τα αντίστοιχα θηλυκού γένους!
Ε ήρθε η ώρα να γίνει και επειδή δεν ήθελα η επόμενη ανάρτηση μου να περιέχει πολιτική, ΕΡΤ κλπ, μετά την τελευταία που ήταν μια εξομολόγηση στην ουσία προς την αγαπημένη μου!.
Έτσι χωρίς πολλά πολλά σας παρουσιάζω τα είδη γάτας όπως τα βλέπω απ’τη δική μου πλευρά και πάντα με χιούμορ.


*Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική:P

                                                                                                                                                                                1)Η γάτα πριγκίπισσα ή η γάτα γαλλικά και πιάνο:
Η γάτα αυτή είναι μια καλομαθημένη γάτα που απ’τη στιγμή που γεννήθηκε τα είχε όλα στα χέρια της. Δεν δέχεται τίποτα πέραν του κυκλου της και συναναστρέφεται μόνο με αυτά. Έχει μάθει, συνήθως, από μικρή γαλλικά στις καλόγριες και πιάνο και σπουδάζει συνήθως διοίκηση επιχειρήσεων ώστε να συνεχίσει να χειρίζεται καλά τις επιχειρήσεις του μπαμπά. Συνήθως παντρεύεται κάποιον με ίδια ενδιαφέροντα(λεφτά κοινώς) ή θα πέσει στην παγίδα κάποιου χαραμοφάη και θα τρώνε μαζί την περιουσία του μπαμπά. Τα ονόματα ποικίλουν αλλά το πιο γνωστό που μου έρχεται είναι Πάρις(Χίλτον ντε! Αν και υπάρχουν και εγχώρια τέτοια γατάκια και μάλιστα χωρίς να έχουν αυτοκρατορία πίσω τους αλλά έχουν κάποιο όνομα ή απλά τις κακόμαθαν νομίζοντας πως με ένα ψωροπανεπιστήμιο που έβγαλαν κατέκτησαν τον κόσμο.)

2)Η γάτα νιάου:

 Kαλά όλες νιάου κάνουν αλλά αυτή το παρακάνει! Ότι και να συζητάτε θα νιαουρίζει, θα βαριέται επειδή δεν καταλαβαίνει ποιος ο λόγος αυτής της συζήτησης και θα θέλει να κάνει μόνο αγαπούλες ή το μόνο που θέλει να μοιραστεί μαζί σου είναι(και συνήθως κουβεντιάζει και με τις φίλες τις)πως είναι τα μαλλιά της, η μόδα, που θα πάτε κλπ. Το φαινόμενο αυτό συνήθως έχει iq χαμηλότερο από αχιβάδα. Είναι τόσο βαρετές που κατά κύριο λόγο κάνουν δεσμούς-παντρευονται είτε με γάτους που δεν τους νοιάζει αν υπάρχει φαιά ουσία στο κεφάλι τους αρκεί να μην τους πρήζουν  με σοβαρά θέματα(πχ που πάει η σχέση μας κλπ) και αν είναι και όμορφες ακόμα καλύτερα γιατί θα τις επιδεικνύουν στον κύκλο τους σαν Α αρσενικά που είναι. Άλλοι κάγκουρες και αυτοί αλλά ας μην ξεφύγω  τώρα!

3)Η γκρινιάρα γάτα:
Oλα της φταίνε ΟΛΑ!! Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη και το πιθανότερο είναι να βγάλεις γάγγραινα στο συκώτι παρά να την ευχαριστήσεις. Παραδείγματα μπορώ να σας αραδιάσω πολλά απλά θα είναι μια ανάρτηση από μόνη της η κατηγορία αυτή. Ένα μόνο θα πω πχ γυρνάς τέζα απ’τη δουλειά και αντί να σου πει καλώς ήρθες, καλησπέρα, ένα νεύμα έστω να κάνει που να υποδηλώνει πως σε είδε(καλά δεν μιλάω για γλυκόλογα δεν τίθεται θέμα) θα σου πει έχουμε να κάνουμε εκείνο το άλλο μες στην γκρίνια και στη φαγούρα. Χωρίς να πάρεις ανάσα ΤΩΡΑ όχι σε πέντε λεπτά.


4)Η επιχειρηματίας-καριερίστα γάτα:
Είναι η συνέχεια του πρώτου είδους γάτας που όντως καταξιώθηκε στις επιχειρήσεις του μπαμπά της(όποιες και να’ναι αυτές) και συνεχίζει στα βήματα του με ή χωρίς χαραμοφάη!
Υπάρχει όμως και γάτα που καταξιώθηκε μόνη της, σπούδασε, εξελίχθηκε και κυνήγησε το όνειρο και την ανεξαρτησία της. Σίγουρα θα μπλέξει με έναν παρόμοιο γάτο που κυρίως θα θαυμάζει και θα σκεφτεί ότι μελλοντικά θα είναι ο κατάλληλος πατέρας για τα παιδιά της.
Υπάρχει βέβαια και το άλλο ενδεχόμενο να είναι η καριερίστα που επειδή τα κατάφερε μόνη της και ανέβηκε και στην ιεραρχία να μείνει μόνη της ή να παίζει μπάλα στην ίδια ομάδα γιατί με τον καιρό έγινε γάτος. Ξέχασε κοινώς να είναι γυναίκα και να έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του άντρα. Κύριο μέλημα της είναι να ευνουχίζει με κάθε τρόπο όποιον καψερό πέσει στο δρόμο της με το να τον υποβιβάζει καθημερινά.

   

5)Η γάτα μοντέλο:
Δεν διαφέρει απ’τη γάτα νιάου και το iq της απλά έχει το μπόνους της ομορφιάς. Από μικρή ονειρεύεται να περπατήσει στις πασαρέλες, να πάει στα καλλιστεία κλπ. Αν είναι τυχερή όντως θα κάνει εξώφυλλα και καριέρα ή έστω καριέρα στο τραγούδι(από φωνή κορμάρα που λένε). Αλλιώς θα καταντήσει ανορεκτική, να κάνει βίζιτες με χαραμοφάηδες του καλού κόσμου(βλ. Κατηγορία γαμπρών στο πρώτο είδος). Ένα όνομα που μου έρχεται πρόχειρο είναι Τζούλια.

    
6)Η επιδειξίας γάτα:
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση αυτό το είδος απλά επιδεικνύει τα κάλλη της όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Είναι μια προέκταση του είδους νο5 και ας μην έχει τα προσόντα. Μπορεί κοινώς να είναι ένα μαύρο χάλι αλλά αυτή νομίζει ότι είναι θεά.

   

7) Η γάτα θέλω να παντρευτώ, καλή νοικοκυρά:
Οι περισσότερες αν όχι όλες οι γυναίκες συνήθως μεγαλώνουν με ένα στόχο να παντρευτούν!
Σ’αυτό ευθύνεται, εκτός ότι είναι γραμμένο στο dna τους, η μαμά γάτα που τις ανάθρεψε με αυτόν και μόνο αυτόν τον στόχο. Δηλαδή να βρουν ένα γάτο και να κάνουν γατάκια όσο πιο νωρίς γίνεται και αν η έρμη ξεπεράσει τα 25 χρόνια και δεν έχει κάνει 5 γατιά τότε είναι μια γεροντοκόρη για το υπόλοιπο σόι και η ντροπή της οικογένειας! Οι καθημερινές μεταξύ κόρης και μάνας συζητήσεις-μπηχτές είναι τύπου «Ποιος θα σε πάρει αν πετάς τα ρούχα σου από δω και εκεί ή η Αγγελικούλα του κυρ Μιχάλη του περιπτερά παντρεύτηκε ένα πολύ καλό παιδί, είναι γαιοκτήμονας(και ας αρμέγει κατσίκες) με βλέμμα πάντα εσύ να δούμε πότε θα παντρευτείς ανεπρόκοπη».
Ο καημός αυτής της γάτας είναι πότε θα νοικοκυρευτεί, πότε θα κάνει παιδιά, πότε θα αποκατασταθεί όχι βέβαια για την ίδια αλλά για την κατακραυγή που έχει από τη μάνα της κάθε φορά που κάποια άλλη στη γειτονιά παντρεύτηκε ή επειδή όλες οι φίλες της παντρεύτηκαν και αυτή όχι. Κοινώς να τελειώσει το μαρτύριο της, έτσι παίρνει τον πρώτο τυχόντα(πάντα με την συγκατάθεση της μαμάς) χωρίς έρωτα, χωρίς τίποτα και αν τις ρωτήσεις γι’αυτόν λένε πως είναι καλό παιδί τελεία.



Υπάρχουν ακόμα πολλές κατηγορίες που θα μπορούσαν να προστεθούν και σίγουρα αν απ’τις παραπάνω πάρεις λίγα χαρακτηριστικά απ’την κάθε μια κάνεις μια διαφορετική και πάει λέγοντας.
Η κάθε γάτα-γυναίκα έχει τα καλά και τα κακά της, τα ανάποδα και τα στραβά της. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά και σίγουρα δεν υπάρχουν κατηγορίες αλλά χαρακτηριστικά που τις κάνουν να μοιάζουν μεταξύ τους. Δεν υπάρχουν τέλειες γυναίκες ούτε άντρες αλλά υπέροχοι άνθρωποι με ξεχωριστά χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντα.  Κανείς δεν μπορεί να αναλύσει τη γυναικεία ψυχολογία ούτε καν οι ίδιες. Ένα ξέρω εγώ πως χωρίς τις γυναίκες εμείς οι άντρες δεν είμαστε τίποτα και όποιος λέει το αντίθετο είναι μισογύνης ή είναι αρχιμπάκουρας.

Το σημαντικότερο για μένα είναι να μπορείς να θαυμάζεις τον άνθρωπο σου, αυτόν που έχεις επιλέξει εσύ και μόνο εσύ! Να έχεις παρόμοια ενδιαφέροντα και θέλω. Τα όνειρα σας να μπορούν να συνυπάρχουν έστω, αν δεν είναι ίδια και αυτό σε σχέση με το δεσμό-γάμο.

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός αλλά και τόσο ίδιος αλλά για να το ανακαλύψεις αυτό πρέπει να τον γνωρίσεις και να μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα είτε από την εμφάνιση είτε από την κοινωνική καταξίωση.

Ευχαριστώ την αγαπημένη μου για τις φωτογραφίες που μου έστειλε και βοήθησε να επανέλθει ο οίστρος μου. Την δική μου μοναδική γάτα που ο επίλογος αυτής της ανάρτησης γράφτηκε σκεπτόμενος αυτήν.

υγ. Όπως είπα στην αρχή αυτή η ανάρτηση γράφτηκε με χιούμορ και όποιος/α παρεξηγηθεί πρόβλημα του/της. Ξαναλέω οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική!! :P


Σας αφήνω με ένα τραγούδι που αγαπάω πολύ και ταιριάζει στην περίσταση.
Να έχετε μια όμορφη μέρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...