Ο «Λάζος»... Ιησούς Χριστός!


O Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι ο... κεντρικός ήρωας στον ισπανικό Τύπο, που τον παρουσιάζει με τον Ιησού Χριστό και κάνει εκτενή αναφορά στις δράσεις του, εντός και εκτός παρκέ.
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι το κεντρικό θέμα της Diario de Noticias de Alava, που τον παρομοιάζει με τον... Ιησού Χριστό, κυρίως για το παλαιότερο λουκ του, με το άφρο μαλλί και το μούσι, ενώ κάνει μία μεγάλη αναδρομή στην καριέρα του.

«Δεν μπορούσες να τον μπερδέψεις παλαιότερα, με τη γενειάδα και το μακρύ μαλλί του, που δημιουργούσαν ομοιότητα με τον Ιησού Χριστό» είναι η χαρακτηριστικότερη αναφορά για τον σέντερ του Ολυμπιακού, ενώ γίνεται αναφορά τόσο για τα εντός αγωνιστικού χώρου επιτεύγματά του (χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket του 2005, ασημένιο στο Mundobasket 2006), όσο και για... εκτός (πρόεδρος του ΠΣΑΚ, τσακωμοί στη φυσούνα με παίκτες της Κάχα ενώ ήταν παίκτης της Ρεάλ).

«Στην Ελλάδα είναι κάτι περισσότερο από ένας παίκτης και αξίζει τον σεβασμό των συναδέλφων του. Στην πραγματικότητα, ήταν ο ηγέτης της ένωσης των παικτών, που επανάστησε κόντρα στους ιθύνοντες για την έλλειψη ασφάλειας στους αθλητές» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.
www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...