Βαλβέρδε: "Αξίζαμε κάτι καλύτερο"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σχολίασε πως ο Ολυμπιακός άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία στο ματς, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Μπάλας Μέγκιερι, ενώ τόνισε πως οι Πειραιώτες πάνε για δύο νίκες απέναντι σε Μαρσέιγ και Άρσεναλ.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε για το ματς κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ (1-0). Ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε πως η ομάδα του άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία στο παιχνίδι, δήλωσε πως έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Μπάλας Μέγκιερι, ενώ τόνισε πως οι Πειραιώτες πάνε, πλέον, για δύο νίκες απέναντι σε Μαρσέιγ και Άρσεναλ.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σχολίασε για την ήττα του Ολυμπιακού στο Ντόρτμουντ: "Δεν πιστεύω πως το αποτέλεσμα ήρθε λόγω της ψυχολογίας μας. Δεν ήμασταν επηρεασμένοι από τίποτα. Η Ντόρτμουν είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και μας πίεσε πολύ στο ξεκίνημα του αγώνα. Κατάφεραν στις δύο πρώτες κατεβασιές που έκαναν να σκοράρουν και αυτό ήταν κέρδος για αυτούς. Δεν μας άξιζε το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζαμε κάτι καλύτερο, τουλάχιστον την ισοπαλία. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του Μέγκιερι.

Ήταν μία δύσκολη απόφαση το να τον χρησιμοποιήσω, αλλά έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση του. Δεν ξέρω αν θα τον καθιερώσω στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Αυτό θα φανεί στο μέλλον. Συνεχίζουμε να έχουμε ελπίδες για πρόκριση, είτε για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, είτε για το Εuropa League. Πρόθεση μας είναι να παίξουμε τα δύο επόμενα ματς στον όμιλο ώστε να τα κερδίσουμε και να πάρουμε τους 6 βαθμούς. Θα πάμε για τη νίκη τόσο στη Γαλλία απέναντι στη Μαρσέιγ, όσο και στην έδρα μας κόντρα στην Άρσεναλ".
redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...