Η Lady Gaga γράφει τη δική της ιστορία

Τη δική της ιστορία γράφει πλέον η Lady Gaga αφού το τελευταίο της single από το δίσκο της Monster κατάφερε σύμφωνα με δημοσιεύματα να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση των διεθνών charts.
Με μόλις δύο χρόνια ζωής στο στερέωμα, η καριέρα της Lady Gaga μοιάζει ήδη με άλυτο μαθηματικό πρόβλημα. Η εμφάνισή της σχεδόν από το πουθενά? υπήρξε ο μοναδικός λόγος για τον οποίο η ποπ μουσική μπορεί να πορευτεί με γερές βάσεις στον νέο αιώνα.
Η Lady Gaga φαινόμενο κατάφερε να περάσει ακόμα και τον Μάικλ Τζάκσον που είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις μαζί με την Μαντόνα που πέτυχαν να δώσουν το απαραίτητο «βάθος» που έλειπε για χρόνια από την ποπ μουσική αναγκάζοντας αναλυτές να εξηγήσουν πώς μια απλή καριέρα ενός ποπ σταρ καταφέρνει να απαγκιστρωθεί από συμβατικούς όρους επιτυχίας και πωλήσεων, αγγίζοντας επίπεδα διαχρονικού φαινομένου.
Η εκκεντρική Gaga γεννήθηκε το 1986 στη Νέα Υόρκη με το όνομα Στέφανι Τζόαν Αντζελίνα Τζερμανότα από γονείς Ιταλοαμερικανούς.
Ξεκίνησε να παίζει πιάνο σε ηλικία 4 ετών, έγραψε το πρώτο της τραγούδι στα 13 και πρωτοεμφανίστηκε ζωντανά στα 14 της χρόνια.
Πήγαινε στο καθολικό σχολείο Convent of the Sacred Heart και είχε συμμαθήτριες την Πάρις Χίλτον και τη Νικόλ Ρίτσι ενώ σπούδασε μουσική στη Σχολή Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης.
Πήρε το καλλιτεχνικό της όνομα από το τραγούδι των Queen «Radio Ga-Ga». Ο Φρέντι Μέρκιουρι, ηγετικό στέλεχος των Queen, υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα της εφηβείας της.
Πριν κυκλοφορήσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, μισθώθηκε για να γράφει τραγούδια για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, τη Φέργκι και τις Pussycat Dolls.
Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Fame» κυκλοφόρησε το 2008. Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 3 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως.
Το 2009 κυκλοφόρησε ξανά τον πρώτο της δίσκο μαζί με καινούρια τραγούδια υπό τον γενικό τίτλο «The Fame Monster».
«Οσο για τις φήμες που με θέλουν bisexual, δεν υπήρξα ποτέ ερωτευμένη με κορίτσι. Είμαι πολύ παραδοσιακή. Ελπίζω πως κάποια μέρα θα παντρευτώ κι εγώ».
Για το i-live.gr Α.Κοντούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...