Στους δρόμους οι οπαδοί της Λίβερπουλ!

Την κατάσταση στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν οιοπαδοί της Λίβερπουλ. Οι φίλοι των «Reds» πήραν την πρωτοβουλία και βγήκαν στους δρόμους, με σκοπό να διαδηλώσουν για τη σωτηρία του συλλόγου από τουςΑμερικανούς ιδιοκτήτες.
Την ίδια ώρα ο Ράφα Μπενίτεθ αποχωρούσε από το Άνφιλντ μετά από έξι χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας, για τον οποίο οι οπαδοί της ομάδας θεώρησαν πως είναι «παράπλευρη απώλεια» μετά τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα με το χρέος των 351 εκατομμυρίων λιρών!
Σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή, τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για τον πάγκο της ομάδας είναι αυτά του Μανουέλ Πελεγκρίνι που έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μαρκ Χιουζ που αυτοπροτάθηκε για τη θέση, ο Μάρτιν Ο’ Νιλ της Άστον Βίλα που έχει χτίσει καλή φήμη τα τελευταία χρόνια και ο Ρόι Χόντγκσον που πήγε με την άσημη Φούλαμ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.
Αυτός ωστόσο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας, δεν είναι άλλος από τον Κένι Νταγκλίς. Αξίζει να σημειωθεί πως με τον Σκωτσέζο στον πάγκο της, η Λίβερπουλ κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα στην Αγγλία, πριν από 20 χρόνια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...