Google Chrome : Ξεπέρασε το 7% στο συνολικό μερίδιο αγοράς

Σύμφωνα με τα δεδομένα που συνέλεξε η εταιρεία Net Applications ο Chrome τηςGoogle είναι ο μεγάλος κερδισμένος για τον μήνα Μάιο.
Ο browser της Google ξεπέρασε το 7% στο συνολικό μερίδιο αγοράς, παίρνοντας πολλούς χρήστες από τους δυο μεγάλους browsers.
Πιο συγκεκριμένα, το μερίδιο του Chrome για τον Μάιο υπολογίζεται στο 7,05%, συνεπώς μιλάμε για κέρδη περίπου 1% από τον Μάρτιο.
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι ρυθμοί ανάπτυξης θα παραμείνουν περίπου ως έχουν, οπότε ο Chrome αναμένεται να περάσει το 10% μέχρι το Δεκέμβριο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Internet Explorer της Microsoft συνεχίζει να χάνει έδαφος με το μερίδιό του να διαμορφώνεται στο 59,7%. Παράλληλα, ο Firefox της Mozilla είχε κι αυτός ελαφρά μείωση, με μερίδιο 24,35%, έναντι 24,6% τον Απρίλιο. Τέλος, ο Safari της Apple είχε ανεπαίσθητη άνοδο, σκαρφαλώνοντας στο 4,77% από το 4,72% του Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...