O ιππότης Ryan

Ο αγαπημένος μας Ryan μας εκπλήσσει ακόμη μια φορά θετικά και κάνει τον ιπποτισμό να επιστρέφει.


Δεν είναι η πρώτη φορά που μας έκανε να λιώσουμε με την ιπποτική του συμπεριφορά. Ήταν πριν λίγες μέρες στην πρεμιέρα της ταινίας The Place Beyond the Pines όταν ένας δημοσιογράφος φώναξε στην Eva Mendes Hey Baby!. O Ryan που την συνόδευε έσπευσε να την υπερασπιστεί ζητώντας τον λόγο από τον αγενή δημοσιογράφο. Τελικά η Eva μπήκε στην μέση και εξήγησε πως επρόκειτο για κάποιον δημοσιογράφο μόδας με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και γι' αυτό υπήρξε αυτή η οικειότητα. Ο Ryan ηρέμησε και έσφιξε το χέρι του τολμηρού φωτογράφου, όμως η κίνηση είχε γίνει και για ακόμη μια φορά ο Ryan απέδειξε πως παραμένει ο ιππότης που όλοι ξέραμε.

Οι φεμινίστριες των λατρεύουν, μεγάλωσε μόνο με την μητέρα του την οποία λατρεύει, αγαπάει τον σκύλο του, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τις πρώην του, έχει σταματήσει καυγά στον δρόμο στην Νέα Υόρκη, έχει σώσει δημοσιογράφο από αυτοκινητιστικό και τώρα υπερασπίζεται το κορίτσι του όπως κάθε παραδοσιακό αρσενικό. Ο Ryan πέρα από το πιο hot όνομα του Χόλιγουντ κάνει τον ιπποτισμό να επιστρέφει. Δεν πάει πολύς καιρός από την δημοσίευση μιας έρευνα -κατάλοιπο ενός κακώς εννοούμενου φεμινισμού- που έλεγε  πως 92% των γυναικών δεν θα δέχονταν την θέση που θα της πρόσφερε ένας άντρας και 89% θα αρνούνταν να την βοηθήσει να κουβαλήσει κάποιες βαριές τσάντες. Αναρωτηθείτε όμως ειλικρινά πόσες  γυναίκες δεν θα έλεγαν όχι σε μία ανοιχτή πόρτα ή σε ένα αγόρι σαν τον Ryan που ξέρει να συνοδεύει και να υπερασπίζεται το κορίτσι του. Άνδρες ακολουθήστε το παράδειγμα του και ξεσκονίστε τα εγχειρίδια των ιπποτικών τρόπων σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...