Πενθήμερη διαμονή στη Μύκονο τον Ιούνιο, ΜΟΝΟ με 125 ευρώ!! Σε ξενοδοχείο 4* στον Καλαφάτη!!


Περιγραφή:
Πακέτο πέντε ημερών για καλοκαιρινές διακοπές στο νησί της Μυκόνου! Επιλέξτε εσείς τις ημερομηνίες που θέλετε να μείνετε και κάντε κράτηση σε τιμή που δεν θα βρείτε πουθενά χαμηλότερη! 
 
Λεπτομέρειες:
Φτιάξτε το καλοκαιρινό πακέτο όπως εσείς επιθυμείτε, ανάλογα τον προορισμό, την ημερομηνία και από το που θέλετε να αναχωρήσετε!
Η παραπάνω τιμή αφορά μόνο το κόστος διαμονής κατ άτομο για τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα, ή τετράκλινα για την περίοδο 1-30 Ιουνίου 2013
Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς
 
 
Όροι προσφοράς:
Η τιμή αφορά ΜΟΝΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ για τέσσερις διανυκτερεύσεις με πρωινό. Η τιμή είναι για ένα άτομο, με διαμονή σε δίκλινο, τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο. ΔΕΝ αφορά μονόκλινο δωμάτιο, όπου υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.
Η συγκεκριμένη τιμή ισχύει για διανυκτερεύσεις από τις 1 μέχρι τις 30 Ιουνίου
 
Για όποιες απορίες  ή πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με mail στο info@grouptravel.gr, ή τηλεφωνικά στο 2310220442 (από 9.00 ως 17.00) και στο 6999201824 (μέχρι τις 9 το βράδυ).
 
Διαδικασία κράτησης:
ΔΕΝ χρειάζεται πιστωτική ή άλλη κάρτα. Επιλέγετε τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν, δηλώνετε συμμετοχή για εσάς και την παρέα σας μέσω του συστήματος κράτησης της σελίδας, και πληρώνετε  στην τιμή που κάνατε κράτηση, μέσα σε τρεις ημέρες  σε τραπεζικό λογαριασμό (σας έρχεται με email όταν δηλώνετε συμμετοχή). Αν μέσα σε τρεις μέρες δεν έχει κατατεθεί το ποσό, η κράτηση απορρίπτεται και θα πρέπει να κάνετε νέα, αλλά με την τιμή να έχει αυξηθεί..
 
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής
Δείτε αναλυτικά βήμα βήμα πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ 01
05

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...