Κάνε σαν να μην έγινε ποτέ!


"Κάνε την κουτσουκέλα σου και μετά σφύρα ανέμελα"
Σαν το αγοράκι που έχει μόλις σπάσει ένα τζάμι και περνάει από μπροστά του κοιτάζοντας ψηλά, σφυρώντας και έχοντας την σφεντόνα στην κωλότσεπη.
Για κάποιο λόγο όμως η μέθοδος αυτή αποδίδει. Πόσες φορές εσύ ως γυναίκα δεν  προσπέρασες κάτι που θα έπρεπε να σε κάνει έξαλλη; Δείχνουμε στην αρχή ότι κάτι μας απασχολεί, εκείνοι καταλαβαίνουν ότι φταίνε (και φυσικά ξέρουν και τον λόγο) αλλά "ποιούν την νύσσαν" και εμείς απλά το ξεχνάμε.

Αυτή η μέθοδος συνήθως πάει πακέτο με μια άλλη, την "φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης".
«Τι; Κοίταξες απλά στην οθόνη του κινητού μου για να δεις την ώρα και είδες μήνυμα από γυναικείο όνομα; Στην πυρά! Πως τόλμησες να παραβιάσεις τον προσωπικό μου άσυλο; Και ποια νομίζεις ότι είσαι να μου κάνεις έλεγχο; Και να μην σε νοιάζει ποια είναι!»
Και αθώο να είναι τότε το μήνυμα, που βέβαια εξ αρχής απλά είχες αναφέρει ως γεγονός και δεν είχες αποδώσει κατηγορίες, αυτομάτως μετατρέπεται σε πάτημα ώστε ποτέ ξανά να μην μπορείς να τον ελέγξεις. Ποτέ ξανά να μην μπορείς να του πεις πως κάτι που πρόσεξες σου φαίνεται στραβό ή ύποπτο. Ποια άλλωστε είναι διατεθειμένη για έναν ακόμα καυγά που ξεκίνησε από μια τοσοδούλα αφορμή;  

Έτσι λοιπόν... μέθοδος ανδρός:
Κάνε σαν να μην έγινε ποτέ και φώναζε πάντα πιο πολύ από τον άλλο!
Άντε μετά να αναλάβουν ευθύνες αυτοί οι άνθρωποι...
sexandtheblog.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...